Juuri kun äiti ehti intoilla teille Arlan kuukausihaasteista, kampanjakonsepti muuttuikin kokonaan. Siksi äiti saa nyt hörppiä kahvinsa rauhassa sillä välin, kun minä paljastan teille parhaan Luonto+ -jogurttimaun. Äiti tykkää paksuista rahkajogurteista, mutta minä olen muutaman maistelukerran jälkeen tykästynyt noihin isoissa purkeissa oleviin jogurtteihin. Mangojogurtti, joka on muuten laktoosatanta laktaasotinta laktoositonta (<- äiti korjasi), on paras maultaan ja sitä saan välillä välipalaksi oranssista lempparikulhostani. Näihin jogurtteihin on lisätty hedelmä- tai marjasosetta ja vähän mauksi hedelmämehua, mutta ei ollenkaan valkoista sokeria. Äiti on antanut pari kertaa maistaa sitä sokeriakin jo, mutta ei oikein tykkää, että näin pieni sitä syö. Siksi meillä tykätään maustamattomasta jogurtista tai näistä soseilla/mehuilla maustetuista, jotka ei ole niin makeita. Isi syö sokerijuttuja, koska se on herkkupeppu. Niin äiti sanoo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä purkeissa on sellainen kiva juttu, että aina, kun meillä on näitä jääkaapissa, tiedän varmaksi, että pian askarrellaan. Nyt me leikattiin linnut irti ja teipattiin ne lentelemään taivaalle. Minä lähdin sitten veneellä pyydystämään niitä lintuja merelle, vaikka oikeasti se meri on sininen lakana. Olisitteko huomanneet? Oli niin jännä purjehdusreissu, että taidetan kohta maistella vähän mustikkajogurttia. Siitä voi jäädyttää pakastimessa jäätelöitäkin, kokeilkaa tekin! Mutta äiti hei, yksi juttu olisi nyt… Seuraavan kerran, kun lähetät lapsesi purjehtimaan kylpyammeveneellä, tulppa olisi ihan kiva tuonne pohjaan, ettei vettä tulvi veneeseen! 😀

t. purjehtija-Nöpsy

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kylpyamme saatu Stokkelta)