Auttamishenki jatkuu, tosin hieman vähemmän dramaattisesti kuin videollani. Äidiltä toiselle -projekti alkaa olla omalta osaltani vihdoin loppusuoralla. Kirjoitin projektin alusta täällä ja sen etenemisestä täällä, ja nyt on aika saattaa minun osaltani asia päätökseen. Mietin ensin, että olikohan hölmöä pakata laatikko ja lähettää se Afrikkaan, kun lähellä on vastaanottokeskuksia, mutta kyselin Töölön SPR-pisteestä tilannetta eikä sinne toivota nyt lahjoituksia, vaan toisenlaista apua (lajittelua, ystävätoimintaa, polkupyöriä ja rahalahjoituksia), joten sinetöin tämän laatikon hyvillä mielin. Ajatuksenahan on kasata äitiyspakkauksen tarvikkeet tai vastaavat avustuspaketiksi, postittaa se yhteyshenkilölle ja hänen kauttaan se päätyy Afrikkaan. Lukekaa nuo aikaisemmat postaukset, niissä on selitetty enemmän kampanjasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa näkyvät lahjoittamani vuodevaatteet, ulkovaatteet ja sisävaatteet. Lisäksi pakkauksessa on ohjeiden mukaan sukkia, pipoja ja muuta pientä. Tarkistan vielä, saako mukaan laittaa lelun. Pieni viestikin lähtee matkaan, mutta siinä on Nöpsyn kasvokuva, joten jätän sen postauksesta pois. Noita pakkauksen vaatteita voi siis korvata lähes samoilla tai ns. viereisellä koolla, jos tulee tiukka paikka, mikä auttoi ainakin minua paljon. Osa pakkauksen vaatteista on saatu aikanaan blogin kautta, mikä on onni, sillä suuri osa kaikista pienimmistä käyttövaatteista kului ihan puhki asti ja jos en olisi saanut vaatteita, vauva-ajalta ei olisi juuri mitään annettavaa. Jouduin silti etsimään kirpputoreilta mm. kypärämyssy, bodeja ja muita juttuja. Pakkauksien oli hyvä lähteä matkaan ennen juhannusta, mutta en ihan ehtinyt saada siihen mennessä postista kaikkia ostoksiani. Uusin aikaraja on vuoden 2015 loppuun ja siihen ehdin hyvin. Nyt tarvitsen vain kantoapua, jotta saan pakkauksen lähimpään postiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellaisia juttuja meidän laatikossamme on. Aika paljon alkuperäisiä äitiyspakkauksen tuotteita, mutta myös uusia juttuja. ÄP-haalaristamme tykkään niin paljon, että ostin kirppikseltä vanhemman pakkauksen haalarin kahdella eurolla tähän avustuspakkaukseen. Toivottavasti joku äiti tulee tästä onnelliseksi! Meillä on kuitenkin vielä paljon vaatteita turhina nurkissa, mutta niillekin löytyi käyttöä, kun syksyllä on tulossa kirpputoritapahtuma, jossa meitä äitibloggaajia on useampia myymässä. Ilmoittelen lähempänä tietoja tapahtumasta teillekin, jos haluatte tulla ostoksille tai vain jutulle…

… ja nyt Nöpsy se kansi kiinni! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA