beben-elokuun-luetuimmat1

Luetuin postaus: Tissittelyn uudet kujeet

Ajatukseni imettämisestä ja varsinkin taaperoimetyksestä herättivät ajatuksia. Mietiskelin, kuinka tärkeää vertaistuki on ja vähän sitäkin, miten vauvan ja taaperon imettäminen herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia.

Toiseksi luetuin postaus: Kannattaako ostaa Reiman toppahaalari?

Olen ehkä löytänyt “sen oikean” haalarimerkin meille. Postauksessa esittelin ensi syksyn ja talven haalarin, jonka Nöpsylle ostin. Kyselin lisäksi hieman teidän ajatuksianne Reimasta lastenvaatemerkkinä.

Kolmanneksi luetuin postaus: Puhdistatko lapsesi tutin suussasi?

Avaudun vähän siitä, miten vanhemmilla sukupolvilla on erilaisia ajatuksia siitä, mitä lapsen kanssa voi ja ei voi tehdä. Miksi jotkut uskomukset ovat jääneet elämään puskaradioon?

Oma suosikkini: Vohveliksi naamioitu kaurapuuro

Itse tykkäsin ruokapostauksesta, jossa kokeilin, pitääkö villi huhu siitä, että kaurapuurosta voi paistaa vohveleita, paikkansa. Pitihän se! Tämän kokeilun ansiosta meidän pojallamme on nyt yksi suosikkiaamupala enemmän. Kaurapuuro ihan puuromuodossa on tosin ehkä edelleen se suosikki. 🙂