OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapset ja liikenne eivät oikein tunnu sopivan yhteen. Ainakin minut viime aikaiset uutiset lapsille tapahtuneista liikenneonnettumuuksista saavat ahdistumaan. Onnettomuus voi sattua, vaikka kaikki noudattaisivat liikennesääntöjä, koska joskus kaikki on kiinni havainnointikyvystä. Se kärsii, kun kuljettaja on stressaantunut tai väsynyt tai ei muuten vain keskity ajamiseen. Olisikohan If-vakuutusyhtiö Aja hiljaa -sovellus avuksi? Se on puhelimeen ladattava navigaattori, jonka ohjaava ääni muuttuu lapsen ääneksi, kun liikutaan koulujen tai päiväkotien lähellä tai sitten muulla alueella, jolla liikkuu yleensä paljon lapsia.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta, joten pääsen omalla Androidillani toivottavasti kokeilemaan tätä pian ratissakin. Nyt selailin vain kiinnostuneena erilaisia toimintoja. Onko joku teistä jo testannut tätä kunnolla? Kuulisin todella mielelläni käyttökokemuksia! Tällä sivulla voi ehdottaa paikkoja, joissa navigaattorin äänen olisi hyvä muuttua, joten oman kotikaupungin vaaralliset risteykset kannattaa käydä ilmiantamassa heti, jotta sovellus osaa ottaa ne huomioon jatkossa. Toivottavasti vaaranpaikkoja päivitetään sovellukseen usein.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä ei muuten ole mikään yhteistyökampanja vaan satuin kuulemaan mainoksen tästä sovelluksesta automatkalla, ja markkinointialalla työskentelevä mieheni ja minä havahduimme molemmat omista ajatuksistamme kuuntelemaan navigaattorista kertovaa mainospätkää radiosta. Pienen pojan vanhempina liikenneturvallisuus ja turvallisuus noin yleisestikin on nyt tärkeämpää meille kuin koskaan aiemmin. Minusta tämän sovelluksen idea on hyvä, mutta tahtoisin kyllä kokeilla tätä puhelimella pelkän mielikuva-arvioinnin sijaan. Täytyy lähteä pian autoilemaan! 🙂