Kylläpä nyt on blogiyhteistöitä julkaistavaksi tällä viikolla. Nyt on pääkaupunkiseudulla niin hyvä sää, että tämä postaus ilmestyy kyllä kreivin aikaan. Paneudutaan smoothieresepteihin sitten myöhemmin, niistä kun voi nautiskella huonommallakin säällä. Visit Helsinki ja Bella-blogit ottivat tänä kesänä asiakseen esitellä uutta lapsiperheiden karttaa ja Helsingin parhaita lapsiperhekohteita. Minä autan tässä projektissa kertomalla omat suosikkini Lasten Helsinki! -kartalta. Ensimmäisen kampanjapostaukseni voi lukea täältä. Tämän jatko-osan kirjoittaminen hieman venähti lomailumme vuoksi, mutta nyt olen saanut viimeisetkin kuvat otettua postausta varten. Käydäänpä sitten niiden lapsiperheen suosikkipaikkojen kimppuun. Paikat on esitelty satunnaisessa järjestyksessä, mutta voin paljastaa, että suosikkimme näistä postauksen paikoista on postauksen lopussa. Vaikka olemme käyneet siellä vasta yhden kerran.

HIETANIEMEN UIMARANTA

hietsu OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hietaniemen uimaranta on kävelyetäisyydellä Helsingin keskustasta. Siellä on tilaa touhuta ja peuhata pehmoisella hiekalla, me tosin keskityimme keinumaan hiekkarannan reunalla. Uimaan en näin pienen lapsen kanssa uskaltaisi kaksin mennä, mutta jonakin viikonloppuna ajattelin lapsen isän kanssa tallustella rannalle ja antaa pojan upottaa pienet jalkansa rantaveteen. Pitäähän sitä pojan päästä tuntemaan suolainen merituuli kasvoillaan. Hietsun ranta on ihanan siisti ja ihmiset tuntuvat viihtyvän siellä. Lenkkeilijöitä näkyy paljon. Ihan vinkkinä vaan muille äideille, joilla on vielä raskauskiloja sulateltavana.

POLARN O. PYRET -MYYMÄLÄ

IMG_20150803_174727

IMG_20150808_135738polarn o pyret kamppi

Polar O. Pyret -myymälä sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa. Rattaiden kanssa pääsee kätevästi hissillä haluamaansa kerrokseen, joten kulkeminen Kampissa on helppoa. Myymälässä on tilaa kulkea vaunujen kanssa ja tuotevalikoima on laaja. Myyjät osaavat auttaa lähes ongelmassa kuin ongelmassa, joten suosittelen kyllä myymälässä piipahtamista nettishoppailun sijaan. Lisäpisteitä tulee vielä siitä, että samassa kerroksessa on vauvanhoitohuone, jossa voi mm. imettää kaikessa rauhassa, jos julkinen imetys ei nappaa. Kerroksessa on muitakin lastentarvikeliikkeitä, joten kannattaa suunnata Kamppiin. Saa koluttua monta kauppaa yhdessä kauppakeskuksessa.

IPANAINEN

ipanainenIMG_20150811_124311IMG_20150811_131022

Hakaniemessä sijaitsevaan Ipanaiseen pääsee keskustasta joko raitiovaunulla, metrolla tai kävellen. Myymälä on lähellä Hakaniemen toria, joten myös bussit kulkevat lähelle. Ilahduin, miten ruuhkaisaa tilassa oli. Sana tästä supermyymälästä on näköjään levinnyt hienosti. Yksi äiti katseli kirpputorivaatteita, toinen nautiskeli imetysnurkassa teetä ja kolmas ihaili imetyskaulakoruja. Minä imetin Nöpsyn nopeasti ennen kuin kävin asiaan. Tiesin, että paikalla on ihminen, joka osaa auttaa kantoasioissa ja lyhyen demonstraation jälkeen minäkin osaan kantaa taaperoani selässä. Tai siis ei se kantaminen ole ollut ongelma, vaan se, miten saan ilman apua kantorepun selkään ja pois selästä. Harjoitusnuken kanssa liikerataa oli helppo kokeilla ja lopulta omakin jälkeläinen päätyi turvallisesti selkääni.

Suosittelen poikkeamaan Ipanaisen myymälässä, ihailtavaa ja ostettavaa nimittäin löytyy. Kuten kuvasta näkyy meidän mukaamme lähti Mehujehu ja smoothiepusseja, jotka voi pestä ja täyttää uudelleen. Reseptipostaus on jo vireillä tämän aiheen tiimoilta. Jos Helsinki on kaukana, Ipanaisella on myös verkkokauppa, johon suosittelen lämpimästi tutustumaan! 🙂