OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pullo, johon voi vaihtaa vesitutin, vellitutin tai tällaisen isompien juomatutin, on ihan huikea keksintö. Pulloon saa kahvat tai ne voi ottaa pois, joten tämä käy hyvin moneen ikävaiheeseen lapselle. Kaiken lisäksi tähän hauskaan imuosaan tulee vielä venttiili, josta pitää imeä, jotta juoma tulee ulos. Tämä pullo ei ole koskaan vuotanut hoitolaukussa, vaikka se on pyörinyt siellä ylösalaisin, sillä venttiili ja korkki pitävät juomat pullossa. Näitä pulloja meillä on muutamakin, ja lisäpisteitä ropisee siitä, että pullon lisäosat ovat yhteensopivia muiden Ainu MAM -sarjan pullojen kanssa. Kannattaa tarkistaa vaan, että Ainu-pullon pullonsuu on samaa kokoa, sillä koot vaihtelevat eri sarjojen kesken. Meidän Medela-rintapumppuun sopivat pullot ovat esimerkiksi kapeasuisia näihin MAM-pulloihin verrattuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAnöpsy OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos Nöpsyltä kysyttäisiin, mikä on hauskinta tekemistä, juominen olisi takuulla yksi vastauksista. Siinä vaiheessa, kun poika oppi juomaan mukista itse, alkoi sellainen lipittely, että vesi oli pakko vaihtaa maitoon. Ei muuten, mutta kun kasvu on tarkkailussa, kaikki lisäkalorit tarvitaan avuksi. Poju nimittäin opetteli juomaan vatsan täyteen vettä, minkä jälkeen ruokaa ei mennyt alas juuri yhtään. Onneksi tämä taito opittiin ihan vasta, joten voin antaa juomaksi normaalia maitoa. Aloimme keittää reilu kuukausi sitten Nöppiksen aamupuuron lehmänmaitoon ja viime viikolla maitoa lorautettiin pieni määrä puuron sekaan ihan sellaisenaan. Loppuviikosta se jo maistuikin ruuan kanssa ihan kylmänä juomana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä juomaharjoittelukuvat otettiin kuitenkin vesipullon kanssa, koska… No, kyllä te tiedätte nämä ympäriinsä lentelevän maidon ja maagisesti lattiaa kohti pyrkivän juomapullon jälkien siivoamisjutut! 😀