OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos ACOn aurinkotuotteet ovat tuttuja jo ennestään, huomasittekin ehkä nämä vähän aikaa sitten uudistuneet pakkaukset? Vanhat olivat minun makuuni turhan kirkkaita ja jotenkin “muovisen” oloisia, joten tämä ulkoasu-uudistus on todellakin mieleeni. Lasten tuotteet erottaa aikuisten tuotteista värikkäiden palleroiden avulla, joilla lasten purnukat on koristeltu.  ACO SUN -aurinkosuojatuotesarja tarjoaa jopa suojakertoimella 50 suojaa vauvoista aikuisille. Alle puolivuotiaitahan ei saisi suorassa auringossa pitää, mutta sitä vanhempia lapsia tulisi mielellään suojata vaatteiden lisäksi voiteilla, joissa on korkea suojakerroin ja fysikaalinen aurinkosuoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aikuisten tuotteista mattapintaisen ihon jättävä Mattifying Sun Cream -kasvovoide suojakertoimella 20 on oma suosikkini. Tätä kannattaisi käyttää aivan kevään alusta loppusyksyyn meikkivoiteen alla. Talvella ainakin minun ihoni vaatii hieman paksumpaa voidetta, vaikka suojakertoimia tarvitaan tietysti silloinkin. Loppukesän hittituote-ennuste taas osuu kohdallani Tan Boost -aurinkosuojavoiteen kohdalle, sillä madallan aina kesän aikana suojakertoimia, kun väriä alkaa jo olla iholla ja iho on ns. tottunut aurinkoon. Tämä voide edistää ihon omaa melaniinituotantoa, minkä vuoksi se syventää rusketusta vähitellen. Voiteessa on silti myös aurinkosuoja, joten tällä voiteella voi ruskettua nopeasti, mutta turvallisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uudistuneen ulkoasun lisäksi näissä uusissa ACO SUN -pakkauksissa on mietitty sitäkin, että aurinkotuotteissa helppokäyttöisyys on valttia. Purkit on kätevä napsauttaa auki yhdelläkin kädellä (kaikki pienten lasten äidit varmasti ymmärtävät tämän ominaisuuden tärkeyden), ja aurinkosuojapuikkoa voi jopa levittääkin yhdellä kädellä. Nuo puikot ovat muutenkin mielettömän käteviä, kun kaikki helposti palavat kohdat voi suojata ihan hetkessä. Nenänpää, poskipää, olkapäät ja huulet ovat erityistä suojakerrosta vaativia kohtia. Huulille on tosin myynnissä paremmin huulivoiteeksi soveltuva puikko, jos ei tahdo samasta puikosta sutia suojaa koko kasvoihin ja vielä vartalollekin.

Ovatko aurinkosuojapuikot teille tuttuja ennestään vai luotatteko enemmän perinteisiin voiteisiin? Mitä aurinkotuotesarjaa teillä suositaan? 🙂