Olen imetystoppien suurkuluttaja, mutta ne ovat alustoppeja eivätkä kovinkaan edustavia pukeutumisessa. Siksi innostuinkin, kun H&M:n verkkokaupasta löytyi aivan törkeän hieno imetyspaita. Ihmettelen, miten vaikea on löytää kauniita imetysvaatteita, kun reilusti yli puolet imetysvaatteista on raidallisia. Jostakin kumman syystä myös odotusvaatteissa on tarjolla hämmentävän paljon raitaa. Pitäisikö tästä päätellä, että äidit saavat käyttää vain raidallisia vaatteita? Vastustan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin pääni sisällä pienen taistelun, kannattaako varsinaisia imetysvaatteita ostaa, vai olisiko järkevämpää sinnitellä venyvillä ja vanuvilla “normaalivaatteilla”. Nöppis on nyt hieman yli 10 kuukauden ikäinen ja vuoden imetystavoite on kohta täynnä. Olo vaan on sellainen, että tästä jatketaan vielä ainakin vuodenvaihteeseen, joten taidan suosiolla investoida imetysvaatteisiin. Ne helpottavat elämään, kun vilautteluriski pienenee. Tämä musta t-paita näyttää aivan tavalliselta, mutta sen sisällä on toinen etukappale, jossa on aukot. Rinnoille. Mies veti melkein aamumehu henkeen, kun esittelin tätä huikean innovatiivista paitaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvista ehkä huomasittekin, että olemme (taas) mummolassa evakossa. Taloyhtiöremonttimme on nyt siinä vaiheessa, että kotiovemme edessä lentävät kipinät, kun hissiä rakennetaan jälkikäteen vanhaan kivitaloon. Pölyn, metelin ja kipinöiden määrä on sanoinkuvaamattoman ahdistava, joten kotoa on pakko päästä pois valitettavan usein. En ymmärrä, miten kukaan jaksaa vauva-arkea remontin keskellä, kun lapsi, joka muuten nukkuisin yhdeksään tai jopa kymmeneen, herään meteliin jo seitsemältä, ja kaikkialla on pölyä, roskaa sekä vastamaalattuja seiniä. Syvä huokaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nöpsyä ei voisi vähempää kiinnostaa sylittely, kun täällä on kissa, jota jahdata, mummi, jonka syliin kiivetä, ja pappa, jonka kanssa mietitään, mihin hiekkalaatikko ensi kesänä pystytetään. Vai kannattaisiko se rakentaa jo täksi kesäksi? Mitä olette mieltä? Kummitätikin tuli kylään pikkumiestä moikkaamaan. Terveisiä sille hämmentyneelle lukijalle, jolle tuo kummitätiydestään seonnut pikkusiskoni selitti minun olevan raskaana. Rassukka tarkoitti, että käytin samaa maksimekkomallia, kun olin raskaana, joten onnittelut ovat valitettavasti turhat! 😀