OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muksun seikkalukampanja jatkuu ja tällä kertaa vinkkailen Instagram-kisasta. Postauksen lopusta löytyy edelllisen kampanjapostauksen arvonnan voittajat, jos tämä instailu ei ole oma juttu. Nutricia Muksulla on käynnissä Instagram-kampanja, jossa hashtagillä #itkeavainauraa jaetaan lasten aiheuttamia hassuja sattumuksia. Kuviin on tallennettu tilanteita, joissa vanhemmat eivät ole tienneet, että pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Kymmenen eniten tykkäystä kerännyttä kuvaa palkitaan SnadiStadin lipuilla (koko perheelle). Lisäksi palkintoina jaetaan Mehujehu-tuotteita. Osallistua voi jakamalla tällaisen hauskan kuvan avoimella Instagram-tilillään hashtageina #itkeavanauraa ja @muksuseikkailijan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten kolmen onnekkaan arvontavoittajan paljastamiseen. Nimimerkit iivari, Tawunen ja ennu olivat tällä kertaa onnettaren suosiossa. Teille on vähän aikaa sitten lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitoksen muillekin arvontaan osallistuneille! 🙂