Eväsretki uimarannalla oli ajatuksena kiva. Toteutus vaan ei mennyt ihan putkeen. Rullailimme rattailla lähirannalle, aloin purkaa sosepurkkia hoitolaukusta ja suunnittelin syöttäväni pojan samalla, kun nautiskelisimme auringosta. Ja pöh! Poika olikin nukahtanut matkalla ja 20 minuuttia odoteltuani totesin, että nyt nukutaankin muuten pitkään. Kävelin takaisin mummolaan pojan kanssa. Vauva nukkui terassilla kunnon unet rattaissaan ja sen jälkeen maistui mangovälipalakin herkulliselta. Päiväunien aikana minä sain kirjoiteltua kokemuksia ravintolisäkuurista ylös. Ensimmäinen laatta on loppu ja väliaikatietoja postailen kolmen laatan jälkeen tänne bloginkin puolelle. Siihen asti joudutte vielä odottamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä Tampereen lähellä on tänään ollut aivan ihana kevätpäivä. Aurinko porottaa taivaalta ja lämpöä on suunnilleen 15 astetta. Ulkoilimme aamummalla vielä hieman maanläheisemmin ja Nöppis tutustui ruohikolla kauniiseen leskenlehteen. Instasinkin jo kuvia ulkoleikeistä, mutta syystä niihin kirjoittelen vielä myöhemmin kunnon postauksen. Vaunujen peseminen ja huoltaminen kun olivat ainakin minulle hieman outoa maaperää. Nyt taidamme painua takaisin tuonne pihalle, tällaisista päivistä on otettava kaikki ilo irti! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Xplory-vaunut saatu Stokkelta)