Koppi! Noora heitti naapuritontilta blogihaasteella, joten listaan asioita, jotka ovat parasta juuri nyt. Tai hei, jos annetaan Nöppiksen listata? Hänen elämänsä on kuitenkin sata kertaa jännittävämpää kuin minun.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sehän sopii! Saan kirjoitella tänne äidin blogiin aivan liian harvoin. Ryömin kyllä aina äidin viereen, kun äiti on tietokone sylissä lattialla ja oon välillä chatannyt äidin kamuille, mutta muuten en saa kyllä edes koskea blogiin. Joo, mutta nyt niitä parhauksia. Niitä on:

  • hampaiden harjaaminen. Aloitettiin uusi harrastus parisen päivää sitten äidin kanssa ja nyt hampaitani harjaillaan aamuisin ja iltaisin. Se tuntuu huisilta ja naurattaa! Hampaita on jo yksi ylhäällä ja yksi alhaalla, mutta aion tehdä vielä lisää.
  • kaukosäätimet. Äiti ei yhtään tykkää, kun syöksyn aina kaikkien aikuisten laitteiden kimppuun, jos ne laskee hetkeksikin lattialle.
  • konttausasennossa hytkyttely. Uusi asento on niin huippu, että siihen on välillä noustava nauraen jopa keskellä yötä. Ihan vaan, koska osaan tehdä niin. Seuraavaksi aion nousta istumaan, tein jo niin vahingossa yhtenä iltana äidin ja isin välissä sängyllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 

  • Nalle Puh. Renkutus on vieläkin lempparini, mutta nykyään katsellaan jo ihan niitä jaksojakin, jos ei ole mikään pelottava Möhköfantti-jakso.
  • värikkäät sukat. Äiti on sellainen sukkahamsteri, että isiä naurattaa. Nyt se löysin jostain nettikaupasta paketin värikkäitä raitasukkia ja oli ihan onnessaan monta päivää.
  • Selfiet. Tai siis se, kun saa äidin puhelimella kuvata omaa naamaansa. Tai tädin puhelimella. Tai oikeastaan kenen vaan, mutta itsensä kuvaaminen tai jo peilistä katseleminen on vaan niin kivaa, että meinaan tikahtua välillä.
  • Ella’s Kitchen -välipalat. Riisi- ja jogurttiherkut on niin hyviä, että söisin niitä pussitolkulla. Mango Brekkie on ehkä parasta mitä tiedän!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hmm, keitähän blogikavereita haastaisin kertomaan, mikä on nyt parasta? Ainakin Annan poppoonSilvan ja Seelan sekä Kaapon ja Elviksen. Muutkin saa kyllä tietysti vapaasti varastaa haasteen itselleen. Parhauksia saa listata niin monta kuin vaan haluaa eikä vähimmäisvaatimuksia olen. Mutta nyt päikkäreille!