OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä olkoon eräänlainen kiitos teille. Olen saanut jo ison kasan kommenttejanne luettua ja olen ehtinyt vastatakin osaan, mutta vielä on monta hyvää ajatusta kahlaamatta läpi – ja lisää näköjään satelee koko ajan! Tähän postaukseen voi edelleen jättää ajatuksiaan imettämisen vähentämisestä. Pyöräytetään kuitenkin käyntiin pitkästä aikaa arvonta ihan vaan, koska tänne blogiini on viime aikoina eksynyt niin monta hienoa ihmistä. Kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan kahvin-/teenkeitin ja pussillinen Rööperissä paahdettua SAIRAALAN RAKENNUS KAHVIA. (Anteeksi, eräällä on hieman liian kivaa tuon kirjoitusasun kanssa.) Kahvipussi sisältää 200 grammaa kahvipapuja, joista voi valmistaa keskitummaa, makeaa ja tasapainoista kahvia. Tämän Arabica-sekoituspussin hinnasta on lahjoitettu 1,70 euroa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen hyväksi. Osallistumisaikaa on tiistai-iltaan eli tarkalleen 27.1.2015 kello 23:59 asti. 🙂