Kyselin raskausaikana muiden kokemuksia hoitopöydästä vaipanvaihtopaikkana vauvalle. Päädyin lopulta hankkimaan valkoisen hoitopöydän vauvallemme, ja sijoitin hoitopöydän makuuhuoneen nurkkaan, jotta yöllä olisi lyhyt matka vaippaa vaihtamaan. Mietiskelin tuossa illalla, että voisin tehdä pienen listauksen kaikista vauvantarvikkeistamme, jotka ovat hyödyllisiä mielestämme, mutta myös niistä, jotka olivat vikaostoksia. Tämä hoitopöytä on nimittäin ollut juuri tuohon edellä mainittuun kategoriaan kuuluva ostos. Hoitopöydässä ei ole kerrassaan mitään vikaa, mutta en ole vaihtanut sen päällä vauvalle vaippaa varmaan kertaakaan pojan puolivuotisen elämän aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pöytä on kivannäköinen ja sen hyllyille saa mahtumaan paljon tavaraa, mutta jotenkin se kylpyhuoneessa sijaitseva pesukoneen kansi, olohuoneen lattia tai meidän parisänkymme on ollut aina lähempänä ja vaippa on tullut sitten vaihdettua ihan muualla kuin hoitopöydän päällä. Uuteen kotiimme aion hankkia lipaston, jonka sisään saan vauvan vaatteet ja tarvikkeet piiloon katseilta. Ne mahtuisivat kyllä hyvin uudessakin kodissa hoitopöydän tasoille, mutta jotenkin on ajatuksena tyhmä raahata mukana turhaa huonekalua. Miksi pitää ihan kivaa hoitopöytää, jos sitä ei edes käytä hoitopöytänä ja tarjolla olisi kauniita lipastoja vauvanvaatteiden säilytykseen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myyn siis pois turhan vauvanhoitopöytäni. Naputtelin sen Huuto.nettiin TÄNNE ja laitoin huutoajaksi vain muutaman päivän, jotta pääsen pöydästä eroon jo ensi viikolla. Pöytä sijaitsee Punavuoressa, josta sen voi noutaa keskiviikkoon mennessä. Koetan naputella vielä lisää turhaa tavaraa myyntiin viikonlopun aikana, jos vaan millään ehdin, sillä tämä muuttostressi on noussut nyt aivan uudelle tasolle. Tekisi mieli viedä koko maallinen omaisuus jätesäkeissä kaatopaikalle. Kaikki tämänhetkiset huudettavat kohteeni näet halutessasi tästä linkistä. Ainakin noita mekkoja on tulossa vielä iso kasa lisää myyntiin! 🙂