OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enpä olisi uskonut, että vauvojen kynsisakset voivat herättää niin paljon tunteita! Ensimmäiset epäilykseni siitä, että äitiyspakkauksen saksissa on jotakin maagista, heräsivät jo raskausaikana, kun lapsellinen (:D) tuttuni antoi neuvon olla hukkaamatta pakkauksen saksia. Epäilykseni kasvoivat, kun Facebookin äitiryhmissä kyseltiin ylimääräisiä saksia ja tarjottiin niistä kivoja hintoja. Menin kuitenkin tässä viikko sitten hukkaamaan meidän taloutemme sakset, mistä seurasi se, että mies ilmoitti netistä löytyvän hyvin huonosti tietoa siitä, mistä vastaavia saksia voisi ostaa. Tarkistin tilanteen itse ja totesin, että saksia on kyllä myynnissä, mutta niiden taso ei ole keskustelupalstojen mukaan lähellekään äitiyspakkauksen saksien tasoa.

Sekä Stockmannilla että apteekeissa myytävät NUK-sakset olivat saaneet käyttäjiltään ihan ok arvioita, joten ostimme sellaiset meille. Kokeilin näitä tuossa aamulla ja pakko myöntää, että jos äitiyspakkauksen kynsisakset saavat arviointiasteikolla kympin tasoa, ovat nämä suunnilleen kasin luokkaa. Eli kertokaapa nyt, eikö niitä äitiyspakkauksen saksia voi tosiaan ostaa muuta kuin äideiltä, jotka ovat ne pakkauksen mukana saaneet? 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Puolivuotisneuvolakäyntipostaus on työn alla, mutta FB-sivuilla postaamani neuvo herätti niin paljon ajatuksia päässäni, että pitää hetki järjestellä ajatuksia ja miettiä, mitä ihmettä sitä tekisi tämän asian kanssa. Hetki ehkä menee, kun saan kirjoitettua ylös kaiken, mitä päässäni risteilee. En nyt tee muita muutoksia kuin nostan päivittäisten ruokahetkien määrän neljästä viiteen, mikä käytännössä tarkoittaa yhden välipalan lisäämistä ennen toisia päiväunia. Tämä temppu oli suunnitelmissamme muutenkin, koska viimeistä ruokailua piti saada myöhemmäksi, mutta lounaan ja päivällisen väli olisi venynyt liian pitkäksi. Niistä imetysneuvoista etsin nyt vähän tietoa ja varmaankin kyselen taas viisaammilta neuvoja ja kokemuksia. Palaan niihin juttuihin siis pian.)