Täällä sitä ollaan! Juna puksuttaa tasaisesti kohti Rovaniemeä, pilvikuvioiseen “unipupuun” puettu poika tuhisee kainalossa, isi tekee töitä yläpedillä ja minä mietin, mikä ihme siinä on, ettei sitä voi nukkua silloin, kun siihen olisi tilaisuus. Vähän tässä oli tilaongelmia, kun makuuhyttimme täyttyi matkatavaroistamme aika äärimmilleen, mutta eiköhän tässä yhden yön selviä. Sängyssäkin on tilaa kahdelle kuumaveriselle tuhisijalle hyvin, mutta jännitän jo yöheräämisiä ja sitä, tyytyykö poika vain toiseen rintaan, kun äiti ei voikaan siirtää häntä ruokailemaan toiseen kainaloon. Olisi ehkä korkea aika opetella se molempien rintojen syöttäminen samalta kyljeltä. (Tai nousta suosiolla istumaan.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otin heti hyttiin kivuttuamme varsin kotoisan asenteen ja vaihdoin farkut verkkarihousuun pyjamahousuihin. Vaippapussille löytyi kätevä hylly sängyn vierestä ja puhelimen netti mahdollistaa pienen datahetken vielä ennen nukkumista. Mutta tosiaan, se nukkuminen voisi olla viime yön pelleilyn jälkeen kova sana, joten eiköhän me matkata höyhensaarille koko perhe. Muistutan kuitenkin ensin, kun vielä muistan asiasta sanoa, että meidän matkajuttuja voi lukea tästä kategoriasta. Toistaiseksi valloitetaan vain kotimaata, mutta tavoitteena on laajentaa reviiriä jo ensi vuonna. Nyt laitan koneen pois ja kömmin peiton alle nukkumaan. Käsi kädessä lapsen kanssa niin kuin hyvin monesti ennenkin. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA