Myönnetään, oon välillä aika kiero tapaus. Tai ainakin vino. Viimeksi, kun käytiin neuvolassa, kuulin vähän sivukorvalla, etten saisi kuikuilla niin paljon sille toiselle puolelle, vaan pitäisi katsella toisellekin. Siitä asti me ollaan sitten isin ja äidin kanssa jumpattu ihan hulluna! Kaikki lelut siirrettiin vaipanvaihtopaikalla toiselle puolelle, ettei mua huvittaisi katsella vaan sille toiselle puolelle. Ihan tylsää, kun se toinen puoli on kuitenkin kivempi ja osaan kuitenski katsoa molempiin suuntiin. Siis jos vaan haluan. Äiti kantaa nykyään molemmilla puolilla olkapäällään mua ja arvatkaa vaan, kopiseeko välillä päät yhteen, kun se tuntuu kummastakin ihan hassulta? Isi osaa paljon paremmin kantaa ja röyhtäyttää molemmilla puolilla, mutta äiti on ihan hukassa. Sekin on varmaan ihan toispuoleinen ja vino.

  treenailuaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumppahetket on kivoja, mutta ei se treenaaminen jäänyt kyllä siihen vaipanvaihtopaikalla pelleilyyn. Sitten ollaan meinaan äidin kanssa katseltu välillä sellaista DVD:tä tietokoneelta ja ihan telkustakin. Ensihymystä kuperkeikkaan on sen leffan nimi ja se on äidin vanhan koulukaverin tekemä ja sille antama DVD, mutta en kyllä vieläkään tiedä, mikä sellainen kurpistakeikkaus on. Jostain motoristijutuista sillä videolla puhuttiin. En tajunnut niitä, mutta kuulemma ne kivat liikkeet auttaa meitä motoristeja kehittyyn ja olemaan suoria. Sitten harjoitellaan kantamista erilaisissa asennoissa, vauvahierontaa ja konttausasentoa. Tätä leffaa äiti katseli jo, kun olin vielä masussa, kun tosta oppii pukemisen, muut perusjutut ja sit tietysti kylpemisen, mikä on ihan mun suosikkipuuhaa. Kaikki mun ystävät saa DVD:n erikoishintaan 17 euroa + postikulut vuoden loppuun asti koodilla “bebe-tarjous”. Täältä niitä saa! Kaikille äideille sopiva joululahja eli kirjottakaapa Joulupukille tästä.

ensihymystä kuperkeikkaanOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama viikko siinä siis meni, että istuin taas sitterissä suorassa ja suostuin kääntämään päätäni selälläni ollessa molemmille puolille. Tällä viikolla on neuvola ja tulee piikkejä, mutta ne ei pelota mua. Äitiä kylläkin. Enemmän jännittää se, että millanen lihaskimppu musta oikein tulee, jos oon tätien mukaan vieläkin vino ja pitää alkaa treenata ihan hulluna vielä lisää. En mahdu kohta vaatteisiini, kun lihakset vaan kasvaa!. Mutta mitä teille kuuluu? Ootteko ihan suoria vaiko vähän vinoja tyyppejä? Ja joko kirjoititte Joulupukille?

t. Pieni, mutta aika suora mies -14