Kohta on aika hyvästellä vaavisänky. Tuo pieni vuokrasänky on palvellut meitä koko rahalla ja konsepti saakin lämpimät suositukseni. Pientä sänkyä pitää pehmustaa toisella peitolla, jotta lapsi ei kolhi itseään ohuisiin pinnoihin. Pituutta vauvalla alkaa jo olla sen verran, että sänky jäisi pieneksi hetkenä minä hyvänä. Siksi kohta onkin hyvä aika palauttaa sänky sen vuokranneelle yritykselle. Seuraavaksi siirrytään pinnasänkyyn, joka on odottanut olohuoneessa käyttöönottoa. Tähän asti pinnasängyssä on vain leikitty ja nukuttua satunnaisia päiväunia, mutta kohta sinne päästään muuttamaan kokonaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BRIO-pinnasänkymme, jonka saimme Jollyroom.fi-nettikaupasta ja josta tarinoin jo pidemmin tässä postauksessa,  ei ole vieläkään löytänyt lopullista sijaintiaan. Se odottaa olohuoneen nurkassa vielä loppusijoituspaikkaansa, mutta on tosiaan ollut jo päiväunikäytössä. Joku kyselikin aiemmin, onko meillä reunapehmusteet pinnasänkyyn, kun niitä ei kuvissa näkynyt, ja onhan meillä. Jollyroomilta sängyn mukana tulleet Pingu ja Pinga vartioivat poikamme unta pehmusteen yläpuolella. Tuo pingviiniosa on irrotettava ja pingviinit olivatkin vaavisängyn päätyä pehmentämässä tähän asti. Samaan pakettiin kuuluvat siis sekä reunapehmuste että pehmeä Pingu-koriste. Sisustusosaston Pingu-jutut ovat niihin ihania, että taidan tilata sieltä ainakin mobilen pinnasänkyymme. Jollyroomhan on pohjoismainen lastentarvikekauppa, josta löytää niin äitiystuotteet, lastenvaunut, turvaistuimet ja sisustustuotteita kuin lelut ja lastenvaatteetkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muita sänkyyn sopivia Pingu-varusteita, joista haaveilen, keräsin kollaasiin tuohon alle. Pussilakanasetti sopisi kivasti reunapehmusteeseen, mutta sen väritön olemus hieman mietityttää vielä. Tietysti sitä voisi kompensoida vaikkapa värikkäällä reunapehmusteella aina, kun tuo raidallinen on pesussa. Pingu-pehmolelu olisi vauvalle mukava unikaveri, samoin tuo unirätti. Mobilelle vaihtoehto on soiva lelu, jonka senkin saisi ripustettua pinnasängyn ylle vauvaa ihastuttamaan. Hoitoalustaa pitää miettiä, sillä kylpyhuoneemme “vaipanvaihtokeskus” alkaa olla liian pieni jo yli viisikiloiselle pojalle, ja pitää varmaankin hankkia sellainen pinnasänkyyn kiinnitettävä seuraavaksi. Sen päälle tuo alusta olisi juuri passeli.

pingu_sisustus

Vaikka mustavalkoiset ja harmaat asiat ovatkin sydäntäni lähellä, tahdon silti värikkäitä asioita niiden rinnalle. Koska pinnasänkymme on täysin musta ja reunapehmusteet taas vaaleat, tahtoisin kovasti tätä värittömyyttä kompensoimaan värikkäät lakanat mustaan pinnasänkyymme. Olen harkinnut Finlaysonin mustavalkoisia elefanttilakanoitamme esimerkiksi keltaisina, mutta peruin jo tekemäni tilauksen, kun tuli sellainen olo, että kahdet pussilakanat samalla kuosilla ovat jotenkin liikaa. Jos teillä on mielessä kivoja printtilakanoita hauskoissa väreissä, niistä saa vinkata kommenttiboksin puolella! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Jollyroom.