OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jääkarhu vai halinalle?

Oman pennun tai kun tässä ihmisiä kuitenkin ollaan, niin pitäisi kai sanoa “pennun”, kasvattaminen on jokaisen äidin elämän tärkein tehtävä. Pikkuisen hyvinvointi on tärkeintä maailmassa ja pieni nuhakin voi tuntua huolestuneesta äidistä maailmanlopulta. Koin eilen varsinaisen äitihetken, kun pitkän itkun jälkeen pentuni vihdoin nukahti päiväunille. Pieni mies, joka vain hetkeä aikaisemmin oli itkenyt sylissäni lohduttomasti tukkoista nenäänsä, nukkui rauhallisena pinnasängyssään. Katselin rakastani ja mietin, miten siunattu olen, kun saan olla tuon täydellisen pikkumiehen äiti. Siinä nukkuu tämän ihmisemon pieni ja avuton pentu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkkä sisarushetki.

Pennuista on kyse myös tässä Jääkarhuperheille koti -kampanjassa, jonka tavoite on lisätä tietoisuutta jäätikön surullisesta tilanteesta ja antaa mahdollisuus auttaa. Kampanjan takana ovat WWF ja Coca-Cola, jotka lähettivät meille tulevia äitihetkiä varten jääkarhupehmolelun ja viltin.  Tiedättekin jo varmasti, että kun jäätikkö sulaa, jääkarhuemot eivät saa pyydettyä poikasilleen hylkeitä ruoaksi siitä syystä, että jääkarhut pyydystävät jään päältä. Jääkarhuäitejä ja poikasia on kuitenkin mahdollista auttaa tekemällä Arctic Home -sivustolla lahjoituksen, jonka Coca-Cola sitten tuplaa. Jos siis lahjoitat vaikkapa 25 euroa, Cokis tuplaa lahjoituksesi. Jo 15 euron lahjoitus auttaa paljon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jääkarhuemo, pennut ja muutama adoptiopentu.

Postaamalla Instagramiin kuvan oman elämänsä äitihetkestä hastageilla #äitihetki #arctichome @iinamou osallistuu Arctic Home -tuotepaketista eli fleecepeitosta ja jääkarhupehmosta kisaamiseen. Valitsen instaamienne kuvien joukosta 3 suosikkikuvaani, jotka julkaisen blogissani lokakuussa. Osallistumisaikaa tähän kuvakisaan on perjantaihin 12.9.2014 kello 22:00 asti. Tämän lisäksi kaikkien 19.10. mennessä #äitihetki-kuvan lähettäneistä paras voittaa 4 hengen liput Disney on Ice -näytökseen Hartwall-areenalle su 15.2.2015.

Olisi ihana nähdä, millaisiin hetkiin juuri teidän perheessänne tiivistyy äitiys. Onko se tahmainen lusikka äidin poskea vasten, kakkatahra lakanoissa äidin puolella vaiko unenpöpperöinen hymy äidille imetyshetken jälkeen. Selailen kuvianne ja saatan jopa käydä tykkäilemässä niistä. Lopulta valitsen sitten kolme voittajakuvaa, jotka jotenkin vetoavat minuun. Ne voivat olla herkkiä, hauskoja, koskettavia tai millaisia vaan, kunhan ne kuvaavat juuri teidän äitihetkeänne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienen pennun pienet tassut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma #äitihetki-kuvani on tuo yllä oleva ja sen nimi on: “Karhunpoika sairastaa”.

Onnea Insta-kisaan, ja muista lahjoittaa pentujen puolesta TÄÄLLÄ! ♥