Seomoro! Rempseä nuori mies täältä Tampereen läheltä kirjoittelee kuulumisiaan, koska äiti on vähän väsynyt ja särkikin sillä on mummun mukaan päässä. Muutama päivä sitten saatiin äidin kanssa joku flunssa. Se tarkoittaa sitä, että nenästä valuu tavaraa ulos. Vähän vaikea imeä tissiä, kun pitäisi hengittääkin, mutta onneksi äiti kärsivällisesti imee jonkun friidun kanssa räkää pois mun nenästä. Siis mun nenästä. Jotain suoliliuostakin ne uhkaili tiputella mun nenään, mutta esitin molemmilla kerroilla nukahtavani, kun en halunnut suolia nenään. Isi luki netistä, että ne kirvelee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Välillä multa on mitattu kuumettakin, mutta äiti vaan kiukuttelee sen mittarikoneen kanssa. Sen pitäisi olla kätevä ja kertoa, onko tyyppi kuuma, kun sillä koneelle mittaa korvasta. Se konepa vaan näyttää, että kaikki on 35,3 verran kuumia. Ei kai kaikki voi yhtä kuumia olla? Mummu ja isikin?! Itse tykkään olla kuumassa. Isi vei mut kuuman suihkun jälkeen hengitteleen höyryä, ja tykkään nukkua ulkona vaunuissa, kun ympärillä on paljolti vaatteita ja lämpöpussi. Se pussi on kyllä vähän tylsä, tahtoisin sellaisen karvareunuksisen elodiditelssiltä. Se on isin ja äidin suosikkimerkki kuulemma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin. Koska kipeänä kaipaa piristäviä asioita niin kuin mun ängriböördsiä ja kattia, ajattelin näyttää teille mun äidin naaman, jos se piristäisi teitäkin. Mua se piristää aina ja nauran ihan hulluna. Äiti tosin luulee, että nauran sen hassuille lauluille, joita se hoilaa, kun kantelee mua ympäri mummollaa haisevaa punaista mehua mukissaan. Tässä se naama nyt on ja otin muuten kuva äsken ihan ite!

t. Pallogrilli alias Nööperi alias Roger More alias pikkuvavva

OLYMPUS DIGITAL CAMERA