Punaisia hintalappuja elintarvikkeissa. Alennuskoodeja säköpostissa. Kanta-asiakastarjouksia. Mitä tahansa, millä hinnasta lohkeaa hieman pois ja ostajalle tulee olo, että hän on jotenkin huijannut ostostensa hintaa alemmas. “Sainpas tilattua 200 euron laukun 180 eurolla. Luulitte varmasti, että käytän alennuskoodin johonkin halpaan tuotteeseen, mutta minäpä olin ovela ja huijasin teiltä kalliin tuotteen. Ähäkutti!” Tiedättekö tuon tunteen?

Koska yllä kuvailtu mitään-ei-kannata-ostaa-täyteen-hintaan -ajattelumalli on minulle arkea, otin Bellojen kampanjahaasteen vastaan ja etsin huomenna alkavien Prisman Osta Pois -päivien valikoimista parhaat tärpit. Keskiviikosta sunnuntaihin vietettävä tarjoustapahtuma on siitä mukava, että siihen voi ottaa osaa joko myymälöissä tai verkossa. Joka aamu kello 7:00 verkkkauppaan lisätään tuotteita, joten kannattaa tarkistaa, minä päivänä on mitäkin myynnissä. Tuotteita on tuttuun tapaan tarjolla niin kauan kuin tavaraa riittää, mutta niin se taitaa aina olla tällaisissa tempauksissa. Kaikki tarjoukset voi kurkistaa tästä kuvastosta. Nyt käydään minun suositusteni kimppuun!

keskiviikko

Keskiviikon tarjouksista löytyi sekä vanhoja tuttavuuksia että uusia himotuksia. Syksyinen kuntokuurini kaipaisi hieman lisätehoa, joten ajattelin turvautua jossakin vaiheessa (jälkitarkastuksen jälkeen ja pidempien lenkkien tultua kuvioihin) palautumisjuomiin. Vaikka tavoitteeni on polttaa raskaudesta jäänyttä rasvaa, lihasmassan kasvattaminen siinä samalla olisi ihan fiksu idea. Siksi turvaudun tuttuun Gainomax-palautumisjuomaan. Tuo uusi mansikkainen maku on muuten herkkua! Ehkä jopa parempaa kuin viime vuoden suosikkini päärynä, joka maistuu sulaneelta Ville Vallaton -jäätelöltä. Juoman kappalehinta on tarjouksessa 1,49 euroa.

Toinen tärppini huomiselle on sauvasekoitinsetti. Muutaman kuukauden päästä pieni vauvani on jo niin iso, että erilaisia soseita voi alkaa maistatella ja silloin on aika vaihtaa ruosteinen blenderi parempaan. Ei sillä, että 15-vuotiaana saamani kone ei enää toimisi, se vaan toimii hieman huonosti. Siksipä Braunin sauvasekoitinsetti, jolla saa vatkattua kätevästi myös kermavaahdot ristiäskakkuun, on järkevien asioiden ostoslistallani. Setillä on hintaa enää 49 euroa.

Vaikka Suomen syksy saattaa alkaa kunnolla vasta muutaman kuukauden päästä, suosittelisin hankkimaan viileiden päivien varalle kevytuntuvatakin. Icepeakin pinkki takki näkyy kauas ja jos lapsi sattuu olemaan jo leikki-ikäinen, tämä takki saattaa auttaa erottamaan oman äidin muiden äideistä nopeammin tarhan portilta tai leikkipuistossa. Toki tätä saa myös tummansinisenä ja tasa-arvon nimissä todettakoon, että miestenkin malli on tarjouksessa. Takilla on hintaa 49,95 euroa.

torstai

Torstain tarjouksista järkevin taitaa olla korvakuumemittari. Vaikka itseltä on helppo mitata kuume kainalosta, koetapa pitää mittaria paikoillaan lapsen kainalossa mittaamiseen vaadittava aika. Tarvitseeko perustella lisää? Omronin mittarilla on hintaa 20 29 euroa. (Lyöntivirhe, pahoittelen!)

Rakkauteni kohde eli kapselikahvikone, joita olen omistanut ja omistan edelleen useita erilaisia, kannattaa napata ostoskoriin. Dolce Gusto on Nespresson ohella toinen luottomerkeistäni näissä kapseliasioissa ja juuri tällä perusmallilla aloitin aikanaan kapselikokeilut. Koneella voi valmistaa mustaa kahvia, maitopitoisia erikoiskahveja, kaakaota, teejuomia ja vaikkapa kylmiä jääkahveja.  Keittimen hinnasta lohkeaa nyt niin iso osa pois, että jos yhtään harkitsette tällaista kotiin, nyt kannattaa ostaa. Entisen 89 euron sijaan kone maksaa nyt vain 29 euroa. NIINPÄ.

Vauvojen bodyt ovat sattuneista syistä itselleni ajankohtaisia. Muumi-merkkikin on jo testattu ja voin suositella sitä. Muumi-bodyja on tarjouksessa kokohaitarilla 56-86 cm, ja neljästä pinttivaihtoehdosta varsinkin mustalla ja punaisella pohjalla killuvat Muumit miellyttivät vauvanvaatetutkaani. Hinnasta tippuu kampanjan ansiosta pois noin puolet, lopullinen hinta on 6,95 euroa.

Viimeinen vinkki on niin käytännöllinen, että melkein hävettää. Meillä on toinen kattiloista koko ajan ns. tulilla, kun siinä keitellään vuorotellen tuttia, tuttipulloa, maidonkerääjää ja sitä pelottavaa rintapumppua. Kolmas kattilas tulisi siis tarpeeseen. Tefalin lasikantinen keittokasari  olisi tuttua merkkiä ja maksaisi nyt tasan 20 euroa.

No, miten on? Aiotteko kärkkyä jotakin tuotetta huomisesta eteenpäin? Vinkkini on, että jos ei muuta, kannattaa ostaa edes kahvikapselikone itselle tai vaikkapa joululahjaksi! 🙂