Kun vauvan kanssa lähtee ulos tai jopa pienelle matkalle, pakkaan vaunujen mukana kulkevaan laukkuun aina erillisen hoitolaukun. Kannan mukanani suurta huivia imetystilanteita varten, sillä en pukeudu päivittäin imetysvaatteisiin, ja joskus niiden vaatteiden yläosien kanssa pitääkin hieman taistella, jotta imetys onnistuu. Hoitolaukusta löytyy enemmänkin vaipanvaihtotilanteisiin tarvittavia asioita ja ajattelin kertoa, mitä kaikkea sieltä löytyy. Jakakaa toki kommenttiboksiin omat MUST HAVE -tuotteenne! Olisi kiva saada vinkkejä, mitä muuta voi tarvita vauvan kanssa ulkona.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän hoitolaukkumme sisältää:

  • kertakäyttöisen vaipanvaihtoalustan (jota tosin voi käyttää usemmankin kerran, ellei satu joutumaan ns. poop explotion -tapaturman uhriksi)
  • pieniä vaippoja (tällä hetkellä sopivin malli ja koko on Liberon 1, niistä paketeista saa kerättyä pisteitäkin)
  • käsidesipullon (jos vaipanvaihdon joutuu suorittamaan kauppakeskuksen vessassa tai muualla, missä hygienia ei varsinaisesti loista paikallaolollaan)
  • kosteusliinoja (jos käykin niin, ettei vesipistettä ole missään lähistöllä)
  • tutin (isi halusi ja isi tätä voikin vauvalle antaa, minun antamanani tutti ei vaan kelpaa)

Hoitolaukkumme on muuten itse asiassa malliltaan enemmänkin hoitopussukka. Halusin esitellä sen täällä vielä erikseen, sillä pussukan myötä julkaisen ensimmäisen kasvokuvan vauvastamme. Oletteko valmiina?

P8150002

Siinä se nyt on. Meidän apinavauvamme, jonka naamakuva löytyy Salla-tädin antamasta pussukasta. Ai että, tätä yhdennäköisyyttä on naurettu porukalla! 😀