OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“sun kainaloosi käperryn
ja jos sallit yöksi jään
ja kun aamu on, en tiedä missä herään”

Rakkaussuhteeni imetystyynyn kanssa on tuskin jäänyt kenellekään epäselväksi. Nukun tyynyn kanssa, luen sen kanssa, löhöilen sen kanssa ja hyvin todennäköisesti myös imetän sen kanssa. Yritin jopa ottaa tyynyn mukaani viikonloppulomalle maalle, mutta se pirulainen ei mahtunutkaan matkalaukkuuni. Mieskin naureskelee, kun kannan tyynyä ympäri asuntoa unirätin tavoin. Tyyny on jotenkin todella lohduttava kaveri. Pelkään, että vuoraan sänkymme kohta useammilla imetystyynyillä eikä mies mahdu nukkumaan enää ollenkaan. Tai voisikohan hänet vain täyttää styroksipalloilla?

imetystyyny doomoo

Selailin lukuisia nettikauppoja, joista hämmentävän monissa tämä jättikokoinen Doomoon imetystyyny maksoi kauhukseni jotakin sadan euron molemmilta puolilta. Halusin kuitenkin juuri tämän tyynyn, jonka pidempi sivu on 1,7 metriä pitkä, joten en luovuttanut. Lopulta löysin myynti-ilmoituksen, jossa joku myi hyväkuntoista tyynyä ihan muutamalla kympillä. Kauaa en ehtinyt ostostani harkita ja hyvä niin. Tyyny mukautuu mielettömän hyvin ja sen päällysteen voi pestä pesukoneessa esimerkiksi pukluvahingon osuessa kohdalle. Siis vauvan kohdalle. Tämä tyyny on pelastanut loppuraskauteni yöunet! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Kuvien pinkki imetysmekko on lahja Bebes-nettikaupalta ja merkiltään Boob. Arvioin sitä tarkemmin, kun pääsen imetysvaiheeseen ja testaamaan kätevää kietaisuleikkausta. Kurkistakaa toki sillä välin Juno-mekon tiedot täältä, mekkoa saa myös mustana ja sinisenä.

(laulunsanat: Juice Leskinen / 15. yö)