Puutalobaby on elämänmakuinen, humoristinen, hauska ja jotenkin lohduttava blogi. Sitä lukiessa ei tule koskaan alemmuuskompleksia, ärsytystä tai muita negatiivisia tunteita, koska bloggaaja on niin aito ja ihastuttava persoona. Tunnustan tähän samaan syssyyn, että olen lukenut blogin jokaisen postauksen. Muutama vuorokausi siihen meni, mutta operaatio oli uhratun ajan arvoinen. Suosittelen!

Prét-a-Baby ei päivity enää aktiivisesti, mutta blogia kannattaa selata silti. Muodikas blogi tarjoaa paljon ajatuksia ja inspiraatiota niille odottajille sekä äideille, joiden visuaalinen silmä on erityisen vaativa. Hifistelyä ja muodin huipulla keikkumista lukisi mielellään vieläkin reaaliajassa. Ehkä toiveeni toteutuu vielä joskus?

Strictly Style ei oikeastaan ole mammablogi. Sen sijaan se on blogi, jonka kirjoittajalla on laskettu aika hyvin lähellä omaani, yksi taaperoikäinen komistus ja mieletön tyyli! Jos olet koskaan ajatellut, ettei odottava äiti voi näyttää hyvältä, SS-blogi todistaa sinun olevan väärässä. Sen alemmuuskompleksin löytää muuten tämän blogin kauniita kuvia katsellessa.

Lapsellista on yksi pahimmista addiktioblogeistani. Aina, kun huomaan tämän blogin päivittyneen, keskitän kaiken huomioni uusimpaan postaukseen. Tunnustan myös syvän bloggaajaihastuksen. En osaa sen tarkemmin määritellä, mistä kaikesta tässä välillä jopa räävittömän realistisessa blogissa pidän. Kokonaisuus vain toimii kuin häkä.

Isyyspakkaus koostuu nimensä mukaisesti perheen isän ajatuksista, mutta listaan sen silti suosikkieni joukkoon. Mukavaa vaihtelua hormonihuuruisiin mamma-ajatuksiin tuo realistinen mies, jolta ei kuitenkaan huumorintajua puutu. Aivan erityisen ihanan tästä blogista tekee se seikka, että ruokaohjeita on perhe-elämän ja arkiajatusten lisäksi paljon tarjolla. Blogi on kerännyt huiman seuraajakunnan enkä ihmettele yhtään, miksi niin on tapahtunut.

Äitiyshousut on aivan erityinen blogi, sillä se on ensimmäinen mammablogi, jota olen koskaan seurannut. Olen lukenut blogia jo vuosikausia. Aloitin vakoiluni silloin, kun olin vahvasti sitä mieltä, että en tahdo koskaan lapsia, mutta jokin näissä äitiysjutuissa vaan sai palaamaan blogin pariin kerta toisensa jälkeen. Kirjoittajalla taitaa olla jotakin addiktoivaa ainetta näppäimistöllään.

Pastellipisaroita vetosi minuun kauniin ulkoasunsa sekä järjestelmällisen ja erityisen loogisen kirjoitustyylinsä ansiosta. Blogi on todella selkeä ja sitä on miellyttävä seurata. Postaukset voi ahmia läpi nopeasti ja sisäistää silti korostetut pääkohdat tekstistä tai blogista voi nautiskella hitaasti. Tämä toimii niin pääruokana kuin kevyenä välipalanakin. Tutustukaa ihmeessä, niin ymmärrätte, mitä tarkoitan.

& Something Daily perustuu fiilistelyyn ja kaikkeen ihanaan. Erilaisia tunnetiloja lukijoihinsa tartuttava blogi tuo hymyn huulille ja sen kirjoittajaan tahtoo kuollakseen tutustua. Arjen ajatuksia kauniissa kuoressa, mutta ei mitenkään kiilloteltuina tai sensuroituina. Bloggaaja on vakiostalkattaviani myös Instagramin puolella.

Fit Fat Mama on suorastaan musta lammas blogilistallani, sillä en tykkää yhtään lukea mitään fitnessblogin tyylistäkään. Muutama poikkeus kuitenkin löytyy, sillä kun kirjoittaja on persoonana näin koukuttava, voi blogin aiheena olla vaikka koirankasvatus tai maksamakkaramakutesti ja seuraan silti päivityksiä suorastaan fanaattisesti.

But I’m a Human Not a Sandwich päivittyy kiitettävän tiheään tahtiin ja tarjoaa kaikille jotakin. Monipuolinen blogi elää kirjoittajansa mukana ja heijastelee kaikkea mahdollista muotiajatuksista perhe-elämään. Pidän tätä blogia jotenkin blogimaailman prinsessablogina, sillä bloggaajaan on helppo ihastua hänen aitoutensa vuoksi. Eikä siis mitenkään huonolla tavalla, sillä se kruunu pitää todella ansaita.

dwp26pea-rgba7

(kuva: Hot Milk / Ever After Collection)