Yritän pitää raskausajan shoppailuni kurissa. Kerran olen jo tästä suunnitelmasta lipsunut, mutta jatkossa pyrin käyttämään mahdollisimman paljon vanhoja vaatteitani. Housuja tilasin muutamat, mutta paitoja ja mekkoja löytyy vaatekaapistani sen verran paljon, että löysiä ja venyviä versioitakin pitäisi todennäköisyyslaskennan mukaan joukossa muutamia olla. Siksi keräsinkin enemmän tyyliin ja pukautumiseen keskittyvän blogini puolelta joitakin vanhoja asujani, joihin tämä alati kasvava masu saattaisi sopia söpösti. Tässä siis teille asuja, joihin masu olisi kiva ynnätä.

nanso-moumou-1raskaus-mekkomasuasuodotusmekko-nansomasuasua raskaus-peplum

Mekoista tykkään nyt suunnilleen 12 viikon kohdalla pitää sekä löysiä että kireitä. Paitojen kanssa löysät tuntuvat kivemmilta, mutta on myös päiviä, joina kasvavaa masua tahtoo korostaa. Kenkäasioista tähän väliin sen verran, että korkoja aion käyttää niin kauan kuin vaan hyvältä tuntuu. Kuuntelen omaa vartaloani ja seuraan vointiani, niin saan minimoitua turhat riskit, mutta pysyn silti uskollisena omalle tyylilleni. Tahdon säilyttää pienet asiat, jotka tekevät minusta minun. Turhamaisuus on merkki siitä, että välittää itsestään ja kuinka ihminen, joka ei välitä itsestään, voisi välittää kenestäkään muustakaan.

Tämän blogin postaukset pysyvät näköjään tiettyjen mittojen sisällä (toisin kuin niiden kirjoittaja). En jaksa jaaritella tänne turhia, vaan kirjoitan silloin, kun siltä tuntuu, ja sitä, mikä hyvältä tuntuu. Tällä hetkellä hyvältä tuntuu nahkarotsi, kymmenen sentin kiilakorot ja lyhyet mekot. Kun äitini odotti minua, vatsaa ei juurikaan korostettu, mutta ajat ovat muuttuneet. Olen hyvin julkisesti kertonut rakastavani sitä, mitä vauvamasu näyttää, ja nyt, kun minua sellaisella on siunattu, en aio enää piilotella tätä kauaa. Heti, kun tärkeimpiä ihmisiä on informoitu raskaudesta, päästän masuni valloilleen. Varokaahan vaan! 😉