P6030006

Tuo yllä olevan kuvan jälkeen en ihmettele enää kysymyksiä siitä montako päivää laskettuun aikaan on. Aika muhkea ja matallahan tuo masuni on, vaikka raskausviikkoja on täynnä vain juuri ja juuri 33. Mutta käydäänpä postauksen aiheen kimppuun, luvassa olisi nimittäin pitkästä aikaa jonkinlaisia asukuvia ja shoppailuvinkkejä. Mom2moM-nettikaupasta lähetettiin minulle kevääksi/kesäksi kaksi vaatetta. Bola-koruni lisäksi sain valita ylleni jotakin ja koska elelen mustissa housuissani tai farkuissani leveiden hameiden lisäksi, päädyin selailemaan erilaisia yläosia.

Vaatteet on jaoteltu Mom2moM-nettikaupassa peruskokoelmaan sekä ylelliseen kokoelmaan. Ylellistä kokoelmaa kuvaillaan verkkokaupassa tällä tavalla: “Ylellisen kokoelman kuvaileminen on kuin kuvailisi jotain tuoksua, tunnetta tai kokemusta. Raskausmuodin eksklusiivinen kokoelma on kerta kaikkiaan itse koettava jotta sitä uskoisi. Ylellinen kokoelma ylläpitää korkealaatuista tasoa, aivan kuten muutkin Mom2moMin raskausmuoti-kokoelmat. Ylellinen kokoelma edustaa ylellistä eksklusiivista tunnetta.

moumou mom2mom

Ylellisestä kokoelmasta valitsin itselleni kauniin puseron oranssissa värissä. Rusketun nopeasti ja koska oranssi väri on ihana ruskettunutta ihoa vasten, päädyin siihen. Vähemmän kirkkaiden värien ystäville paitaa on toki myynnissä myös luonnonvalkoisena tai mustana. Paidan malli on hieman romanttinen ja mielestäni se sopii työvaatteen lisäksi juhlaankin. Vaikka etumukseni onkin turvonnut raskausaikana vähintään yhdellä kuppikoolla, pusero on minulle sopiva ns. normaalissa koossani. Koen nykyään olevani ylävartalosta raskauden vuoksi enemmänkin kokoa 38, mutta tästä mallista tuttu ja turvallinen 36 oli ihan sopiva.

P6030010

Omistin ennestään Mom2moM-merkiltä jo yhden neuleen. Neuleen laadussa ei ole ollut valittamista, joten odotan tältä puserolta pitkää ikää ja kestävyyttä. Tavallaan on harmi, etten pääse yhdistelemään puseroa ja sitä neulettakin syysvaatteisiin, vaan raskauteni niin sanotusti huipentuu kuuman kesän aikana. Kohta alkaa se vaihe, kun koko “pukeutuminen” jää ja elelen vain jättimäisissä, viileissä kaavuissa. Pakkasin lyhyelle maaseutuvisiitille muutama päivä sitten ja voin kertoa, että bikinien sovittelu aiheutti itkukohtauksen. Pointtini taitaa olla, että vaikka tämä paksu ulkomuoto ei tunnukaan omalta, tästä kannattaisi ottaa kaikki irti niin pitkään kuin tätä vaihetta kestää. 🙂

Yhteistyössä Mom2moM.