Tänä huhtikuun viidentenätoista päivänä 27 vuotta sitten maailmaan syntyi mustatukkainen tyttö nimeltä Iina. Tuo tyttö odottaa nyt omaa esikoistaan ja avasi syntymäpäivälahjaksi itselleen vauvablogin. Melkein 6 ja puoli vuotta vanhaan lifestyle-blogiin vauva-aiheet eivät oikein istuneet, joten ne erotettiin suosiolla omaksi blogiksi. Blogin kodiksi sopi tietysti parhaiten Kideblogit-sivusto, jossa äidit pitävät huolta lapsistaan ja toisistaan. Lämminhenkinen blogiportaali tuntuu turvalliselta blogikodilta ja odotan innolla tulevia kuukausia. Selitin toisen blogini puolella hieman pidemmin ajatuksiani vauvablogista, joten nyt voisin keskittyä lyhyesti kertomaan tämän blogin tulevasta sisällöstä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen järjestelmällisenä ihmisenä suunnitellut tämän raskausblogini sisältöä jo hieman, vaikka suureksi osaksi postaukset tulevat olemaan hetken mielijohteesta kirjoitettuja. Aion mm. metsästää odottaville äideille sopivia treenivaatteita, koska ne tuntuvat olevan kiven alla. Aion myös jakaa tunnelmia siitä, miltä tuntuu odottaa suurennuslasin alla. Perhe ja tuttavani ovat kyselleet innolla, miten ennen niin lapsivastainen ihminen onkin kohta äiti ja tuntuu, että olen koko ajan selittelemässä raskauttani. Vaikka näin kauniissa asiassa ei pitäisi olla mitään seliteltävää! Ihmisen mieli kun on varsin kiero paikka ja se muuttuu usein silloin, kun sitä vähiten osaa odottaa. Vauvanvaatehömpän ja muun pinnallisen lisäksi toivon voivani tarjota luettavaksi myös syvällisempiä ajatuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogini erikoisin, vanhoillekin lukijoilleni aivan uusi kategoria tulee takuulla olemaan #throwbackthursday. Noita avainsanoja eli postauskategorioita voi selailla blogin sivupalkista. Niitä ilmestyy sinne hiljalleen sitä mukaan, kun blogiin tupsahtelee postauksia. Tavoitteeni on, että aina torstaisin julkaisen blogissani raskauteni ensimmäisten kuukausien aikana kirjoitettuja postauksia salasanallisesta vauvablogistani. Näin saan opastettua teidät paremmin ajatusmaailmaani, sillä monelle voi olla outoa hypätä odotustunnelmiin suoraan raskauden puolivälissä, missä nyt ollaan menossa. Ensimmäinen muistelupostaus ilmestyy siis jo huomenna ylihuomenna (korjaa hajamielinen). Muuten blogi päivittyy suhteellisen reaaliajassa. Pysykäähän siis kanavalla, jos tahdotte tutustua minuun ja Bebeen! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA