Mitäpä sitä hyvää muuttamaan, joskus voi tosin parannella. Blogini kätköistä löytyy useampikin pääsiäiseen sopiva ohje, joiden raikkaan sitruksinen tai syntisen suklainen makumaailma on vailla vertaa. Nyt löydät kaikki suosikkipääsiäisreseptini samasta postauksesta. Luvassa on yksi suolainen ruoka ja neljä jälkiruokaa, joista oma suosikkireseptini on postauksen viimeinen. Se tuntuu olevan myös teidän mieleenne. Kinder-kakun reseptiä on luettu jo tuhansia kertoja.

Resepti: Mango-juustokakku

Kamalaa olla jo sen ikäinen, että voi sanoa jonkin tapahtuneen omassa nuoruudessaan eikä silloin puhu edes lapsuudesta. Huh! Kuitenkin, silloin minun nuoruudessani jälkiruokien ehdoton klassikko oli jääkaapissa hyydytettävä juustokakku vauvansoseesta. Paras maku kuorrutteelle oli meidän kaveriporukassamme ja kai yleisestikin mango.

Lue postaus: Helppo mango-juustokakku (ilman uunia)

Resepti: Persikkainen pavlova

Rakastin pienenä säilykepersikoita. Persikan makupareiksi valitsin raikkaan sitruunan ja uuden suklaamaun, mutta keksin koristella kakkua vielä punaisilla ja pirskahtelevilla granaattiomenansiemenillä. Omena oli vaan vähän liian kypsä, joten kakusta ei tullut ihan niin kaunista kuin etukäteen toivoin. Siemenet nimittäin sotkivat mehullaan aika paljon. Maku oli kuitenkin kohdillaan, joten jos kokeilette tätä, valitkaa granaattiomenanne tarkoin.

Lue postaus: Persikkainen äitienpäiväpavlova

Resepti: Uunifetaparsa

Ensin koukutuin uunifetapastaan, nyt intoilen sen kevätversiosta eli uunifetaparsoista. Olen syönyt parsaa jo vuosia, mutta en ole koskaan valmistanut sitä itse tai edes ostanut sitä kotiin. Tiedän! Kummallista. Luotan Jennin helppoihin resepteihin, ja kun IG-fiidiini pomppasi sitruunaisen kaunis ruokakuva, otin sen talteen. Kaupasta lähti mukaan nippu parsaa ja Patros-fetapala, sitruunaa taas jäi yli simaprojektista. Entäpä hunaja? Perhetuttujemme ansiosta sitä on aina varastossa.

Lue postaus: Maistuuko uunifetaparsa hyvältä? No, kyllä!

Resepti: Kinder-piirakka

Bloggaajat ovat pahimman laatuisia sopuleita. Kun yksi keksii jotakin kivaa, muut apinoivat heti perässä. Pääsiäisen ansiosta melkein joka blogissa leivotaan nyt Kinder-piirakkaa – niin myös meillä! Ja arvaapa, mitä Kinder-munista seuraavaksi tehdään…

Lue postaus: Suklainen sopulipiirakka

Resepti: Kinder-kakku

On aikaa kääriä taas hihat ja hyökätä sokerihammas vihloen keittiöön. Etsin viime viikolla omasta blogistani erään mattoni nimeä, kun törmäsin suklaiseen reseptiin, jonka olin jo unohtanut. Sain idean tuunata Kinder-piirakan ohjeen paremmaksi. Pienemmäksi, mutta kauniimmaksi. Syntyi Kinder-kakku. Pahoittelen jo etukäteen reseptipostauksen kuvapommitusta, sillä näistä ei voinut jättää pois ainoatakaan. Suojatkaa näppäimistönne, kohta valuu kuola.

Lue postaus: Totaaliöveri Kinder-kakku

Meneekö jokin ohjeista pääsiäisenä testiin? 🐣