Missä ovat ajat, kun joululahjat postattiin innolla blogiin jo heti aattoiltana? Voitko kuvitella, että kohta on huhtikuun(!) puoliväli ja palaan tähän aiheeseen vasta nyt! Oikeasti olisin halunnut kuvata ainakin nuo mukit söpösti täynnä kaakaota ja kermavaahtoa jouluna takkatulen edessä, mutta keskityin söpöilemään niin, että kuvaaminen jäi. Poikaystäväni vietti joulua kanssamme vanhempieni luona enkä ehkä siksi muistanut kuvata juuri mitään. Pitkästä aikaa vietin joulua ilman stressiä, riitoja ja muuta negatiivista.

Joulu oli ensimmäinen yhteisemme ja sen kunniaksi ihanin mies oli löytänyt jostakin nuo “our first Christmas” -mukit, joissa on koristeena mm. strasseja. Kysyin, ostiko hän ne kettuiluna minun some-hommilleni, puhtaana vitsinä vai ihan tosissaan ja syy oli kuulemma yhdistelmä noita kaikkia. Arvostan tällaista huumoria ihan ylitse kaiken! Plus, että rakastan erilaisia mukeja enkä koskaan lakkaa keräilemästä niitä.

Postimies myöhästyi hieman joulusta, mutta hain joulun jälkeen postista vielä toisen joululahjapaketin poikaystävältäni. Hän oli tilannut mukilahjaa täydentämään symppiksen julisteen, jossa on 100 erilaista treffi-ideaa tanssitunneista värikuulasotaan. Kun ideaa on kokeiltu, julisteesta saa raaputtaa esiin kuvan. Näin pysyy kartalla siitä, mitkä treffi-ideat on jo toteutettu. En malta odottaa, että tämä kiinnitetään yhteisen kodin seinälle joskus tulevaisuudessa. Muistan nähneeni tällaisen Instassa joskus viime vuonna ja miettineeni, miten söpö idea onkaan. Ja nyt meillä on oma juliste. Iik!

Myös muut perheenjäsenet yllättivät minut. Pikkusiskoni on maalaillut jo jonkin aikaa ja taiteellisesti täysin lahjattomana ihailen tällaista kykyä suunnattomasti. Painoin nämä kaksi teosta mieleeni nähtyäni ne hänen IG-tilillään ja ilokseni sainkin molemmat(!) joululahjaksi. Pinkin teoksen nimi on Mulier, vihreän taas Marītus. Mietin vieläkin, mille seinälle teokset naputtelen. Siksi ne odottavat makuuhuoneessa loppusijoituspaikkaansa. Toisaalta olohuone houkuttelee värikkäine seinätarroineen, joiden värit on kuin napattu näistä. Toisaalta taas yläkerta kaipaisi väriä. Lapseni kysyy noin kerran viikossa, saako hän piirtää tauluihin nännit ja odotan kauhulla, koska hän vaan päättää ohittaa kieltoni ja tehdä niin.

Rakas Veera taas lahjoi minua hamam-pyyheturbaanilla sekä hauskalla kasvonaamiopaketilla. Leikimme Disney-pahisnaamioilla risteilyllä viime kesänä ja naamiot näyttivät niin järkyttäviltä, ettei mitään rajaa. Nauroimme niin, että kaikkiin kasvolihaksiin sattui lopulta. Naamiopaketin tekstikään ei ollut täysin sattumaa. Ai, mitäkö minä annoin hänelle joululahjaksi? Tietysti hetkeäkään miettimättä jättimäisen seksijoulukalenterin! 🤣

Mikä oli SUN joulun ihanin lahja? Muistatko vielä..?