KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / *MÁDARA

SIS. *KAUPALLISIA LINKKEJÄ

Se on pian taas täällä! Päivä, jota sekä minä että äitini odotamme kuin kuuta nousevaa. Silloin tällöin *luonnonkosmetiikkamerkki Mádara laskee koko verkkokauppansa valikoiman hintoja 40%, mutta vain 24 tunnin ajaksi. Sain kuulla, että tuo päivä on 24.9., kun minua pyydettiin yhteistyöhön merkin kanssa. Merkitse heti kalenteriisi, että ylihuomenna tiistaina tapahtuu, ja jatka sitten lukemista, sillä vinkkaan sinulle suosikkituotteet Mádaralta! Postauksen lopusta löydät linkit tuotteisiin ja voit halutessasi lukea niistä lisätietoja.

CC-voiteesta kirjoitin jo ylistyspuheen syksyisessä meikkivoidepostauksessa. Kertaan siis vain nopeasti, että jos ihosi on kuiva (tai edes pintakuiva), tämä kosteuttava CC-voide on lahja ihonhoidon jumalilta, sillä se sisältää hyaluronihappoa ja extrana vielä aurinkosuojakertoimen 15.

Deodoranttia kehuin, kun testasin kasan luonnonkosmetiikan deodorantteja ja rankkasin ne paremmuusjärjestykseen. Enkä siis vain kehunut, vaan tuohan voitti koko valmisdödö-kategorian täysillä pisteillä kirjaimellisesti kovassa hikitestissä! Suuri osa dödöistä kyllä tuoksui hyvältä, mutta hiki tuli läpi jo nopeasti. Mádaraan voin luottaa.

Myös misellivedestä olen kirjoittanut aiemmin. Elähän kuitenkin suuren kaupungin keskustassa altistaen ihoni päivittäin ilmansaasteille. Niinäkin päivinä, kun käyn vain lenkillä ja siivoan kotona, puhdistan ihoni, mutta en niin järeillä tuotteilla kuin päivinä, joina meikkaan. Ihon pyyhkimiseen misellivedellä menee muutama hassu sekunti aamuin illoin.

Entäpä sitten uudet tuttavuudet? Huulilla väritön PLUM PLUM -huulivoide antaa huulille kauniin kiillon, mutta oikeasti ostin tämän talveksi. Hiihtoretkille tarvitaan nimittäin tehovoidetta ja tämä jojobaöljyä, sheavoita ja luumunkiviöjlyä  sisältävä voide on kuin tehty Suomen vaihtuviin vuodenaikoihin. Voide on ihanteellinen joko “vain” kuiville huulille tai auringon, tuulen ja kylmän aiheuttamille vaurioille.

SOS-sarjan tuotteisiin tutustuin viime viikolla ensimmäistä kertaa. Tuoksultaan hennon persikkaiset (jos tiedät Bybin Babe Balmin, tiedät tämän herkullisen tuoksun) seerumi ja voide auttavat minut läpi syksyn, joka yrittää kuivattaa ihoni korpuksi. Myös näissä on CC-voiteen tavoin hyaluronihappoa, mutta lisäksi myös runsaasti antioksidantteja, joten nämä sopivat erityisesti meille kaikille, joiden silmäkulmiin ensimmäiset rypyt yrittävät pesiytyä. Seerumitestissä ihon kosteustasapaino kasvoi jopa 80% neljän viikon käytön jälkeen. Tämä mainittiin Mádaran nettikaupassa, mutta nyökkäilen mukana, sillä myös omat testini puoltavat tätä tulosta. Iholla seerumi tuntuu kuitenkin kevyeltä ja meikkivoiteen voi levittää hyvinkin pian seerumin päälle.

Jos pitäisi valita kaksi parasta tuotetta, joita suosittelen, valitsisin tämän seerumin ja sen kaveriksi CC-voiteen, koska oikeasti niiden kanssa ei edes tarvitse tuota kasvovoidetta. Näytteet voiteista näkee muuten alla olevan kuvan istutuslapion reunasta. Vasemmalla on seerumi, keskellä voide ja oikealla CC-voide.

Osta suosikkituotteeni TIISTAINA 24.9. huikealla 40% alennuksella:

*Micellar Water with Hyaluronic Acid

*Herbal Deodorant

*City CC Cream (minulla sävy medium)

*Plum Plum Lip Balm

*SOS Hydra Repair Serum

*SOS Hydra Recharge Cream