Viimeinen lomaviikko on startannut! Viikonloppu meni rantatunnelmissa kuten minua Instagramissa seuraavat tietävät, mutta tänään oli aivan eri meininki. Pojat lähtivät aamupäivällä kaksin Särkänniemeen ja minä sain viettää erilaisen lomapäivän itsekseni. Polkaisin heti aamusta vähän alle 20 kilometrin lenkin Jopolla. Ai että, on ihanaa, kun ei ole enää niin tappokuuma. Jaksaa taas tehdä asioita ihan uudella draivilla. Tai no, ylipäätään jaksaa tehdä jotakin.

Jos mietit, etkö juuri nähnyt tämän punaisen pitsimekon asukuvissa, olet oikeassa. Viime kerralla sen seurana oli punottu kirsikkalaukku, tällä kertaa puin mekon kaveriksi aurinkolasit ja solmin hiuksiini huivin. Lisäsin vielä korviin korut ja vaihdoin pian atomeiksi hajoavat, rakkaat espadrillot tennareihin. Kaiken kruunasi jäätävä mustelma jalassani, jota koetin epätoivoisesti muokata lähikuvista pois. Herra “en nuku lomalla omassa sängyssäni” potkaisi jo viime viikolla minua unissaan ja edelleen siitä on muisto koivessani. Onneksi kuvat otettiin vastavaloon, joten en näytä yhtä mukiloidulta kuin todellisuudessa.

Mitäpä viimeinen lomaviikko tulee pitämään sisällään? Ainakin päiväreissun vanhaan kotikaupunkiini Jyväskylään, yhden risteilyn, yövieraita ja kaupungilla haahuilua. Mietin, pitäisikö sitä käydä taas Hangossa, mutta toisaalta sain rantaelämästä ehkä hetkeksi tarpeekseni. Tämän Hanko-postauksen viimeinen kuva muuten tiivistää aika hyvin tunnelmani lomailusta. Vaikka kivaa on, kiukulta ei vältytä, kun yhdistetään helle, juniori ja “mulla on TYLSÄÄ” -asenne. Kuiskaan vaan hiljaa, että onneksi päiväkoti aukeaa viikon päästä. Tämä viikko kuitenkin vielä koetetaan nauttia.

Psst! Tämä tarjous on enää voimassa enää tiistain ajan. ♥