VIIMEISIN VIESTI
Me inventoidaan Duplot vauvoille“. Asiayhteys siis se, että koska pikkuisia (jalkapohjaan salamannopeasti uppoavia Legoja) ja BRIO-junanradan osia on meillä tolkuttoman paljon, putsailimme pojan kanssa Duplot ja pakkasimme ne pois. Kunhan ehdin, vien ne johonkin ensikotiin tai vastaavaan. Jos on vinkkejä paikoista Helsingin keskusta-alueella, joissa olisi tarve Duploille, vinkkaa ihmeessä!

VIIMEISIN RUOKA
Manalan Margarita-pitsa eli ainoa pitsa, josta Nöpsy tykkää. Tosin basilika kannattaisi kuulemma jättää pois, mutta tämä on jo hyvä alku. Mieluummin söisin ipanan kanssa herkkupäivinä pitsaa kuin ranskiksia, joten yritän opettaa tyypin tavoille.

VIIMEISIN ITKU
Töissä, ylläri. Voisi ehkä luulla, että kyseessä oli jonkinlainen romahdus ennen lomaa, mutta oikeasti nauroin niin paljon, että silmistä alkoi lentää vettä. Vannon, että kyynelkanavillani on aivan oma sielunelämä eivätkä ne aina tiedä koska tai miten toimia. Aihehan oli niinkin sivistynyt kuin “pymppy”. Emme ihan päässeet kollegojen kanssa yksimielisyyteen, mitä ruumiinosaa se tarkoittaa, joten googlailin asiaa. Ei olisi kannattanut.

 

VIIMEISIN NAURU
Nuori herra laukoo sellaisia totuuksia nykyään, että pitää miettiä tarkkaan, mille nauraa ja mille ei. Voin kertoa, että pieruhuumori kukoistaa meillä, vaikka teen parhaani kitkeäkseni sen pois. Eli vastaan, että jokin ipanan kertoma juttu. Nauran niitä monta kertaa päivässä.

VIIMEISIN HERMOSTUMINEN
Lomasuunnitelmien totaalinen muutos eli se, että en sitten ilmeisesti ole menossa Rovaniemelle, koska *tähän tuhat huonoa selitystä*. Ei pitäisi suunnitella lomaa, niin ei pettyisi. Nyt keskityn vaan rentoutumaan.

VIIMEISIN OSTOS
En laske ruokaostoksia tähän, joten sanoisin, että Matsmartin tilaus. Se sisälsi kyllä ruokaakin, mutta myös mm. ekologisia tiskiharjoja ja muuta tärkeää. Tein firman kanssa yhden blogiyhteistyön, mutta jäin niin sen jälkeen koukkuun, että olen tilannut jo uudelleenkin. En silti niin montaa kertaa kuin pikkusiskoni, haha! Jos kauppa ei ole tuttu, täällä on selitetty konseptia paremmin.

 

VIIMEISIN MUUTOS SISUSTUKSESSA
Panin maton makuuhuoneen lattialle ja kasvin nurkkaan. Uuh, miten villiä! Matto rajautui kuvista pois, mutta kasviin voi tutustua tässä postauksessa. Haluaisin makkariin kivoja sisustusjuttuja, mutta energia ei riitä sellaisen miettimiseen, kun ajatukset täyttää lastenhuoneen uusiminen.

VIIMEISIN LUKEMANI BLOGITEKSTI
En juurikaan ehdi lukea blogeja, mutta Ninan synttärimatkapaljastuspostaus tuli luettua. Voi kateus!

VIIMEISIN SUUNNITELMA
Mun ei oikeasti pitäisi suunnitella mitään, koska  niistä suunnitelmista 90% menee kuitenkin aina puihin, mutta tämä suunnitelma koski blogin banneria ja ulkoasua. Loppuisivat nyt nuo YT-neuvottelut, niin tietäisi, miten blogivanhukseni käy.

Kivaa viikkoa! Tämä tyttö lomailee nyt ihan urakalla. :)

(takki ja bleiseri saatu KappAhl)