Tervepä terve vuosi 2008 ja random-paikoissa nopeasti napsitut asukuvat! Oliko ikävä? Kävelin aamutapaamisesta töihin, mutta ennen kuin vaihdoin palaverikorkkarit pois, nappasin muutamat kuvat itsestäni. Toimistollahan hengailen aina kirkkaanpinkeissä rantasandaaleissa, mutta virallisiin tapaamisiin vaihdan yleensä kunnon kengät. Mitä tärkeämpi tapaaminen on, sitä korkeammat korot. No, vitsi vitsinä.

Korot vaan tasapainottavat kivasti pyjamahousufiilistä, joka näistä culottes-housuista syntyy. Unista aamufiilistä kuitenkin korostavat toimiston aamutoimet, joihin kohdallani lasken kahviöverit. Aloitan työpäivän yleensä käymällä sähköpostit läpi, minkä jälkeen siirryn päivän pahimpiin töihin. Kun ne hoitaa heti pois alta, loppupäivä sujuu hyvissä fiiliksissä ja jotenkin tehokkaammin.

Viikonlopun suunnitelmissa oli käydä metsässä jossakin lähellä, mutta sääennuste uhkailee vähän koko viikonlopun läpi kestävällä sateella. Saa nähdä, pääsemmekö eräilemään vai pitääkö keksiä jotakin muuta. Lasta tuskin haittaisi viettää tuntikausia Hoplopissa, mutta minä kaipaisin tuulettumista ja luontoa lähelleni. Olisi ihana lähteä vaikka kokonaiseksi päiväksi metsään eväiden kanssa.

En tainnut vielä täällä kertoa, että ostin SUP-laudan käytettynä ja sen pitäisi saapua luokseni ihan näinä viikkoina. En vaan tiedä, veisinkö sen suosiolla Kylmäkoskelle, missä tunnen Jalanti-järven kuin omat taskuni, sillä Helsingissä voi kuitenkin aina vuokrata laudan enkä koskaan uskaltaisi lähteä yksin merelle suppaamaan. Pienellä järvellä taas voisin meloa tuntikausia eikä kukaan olisi huolissaan. Mitä viikonloppusuunnitelmia sulla on?

Varasin muuten kampaajan HETI, kun näin tämän alimman kuvan itsestäni. Heippa, ylikasvanut hampputukka! Ei tule ikävä. :D