Vaikka naistenlehdet mainostavat, että kesämekkoja voi hyvin käyttää syksylläkin, en vaan jotenkin osaa. Vihaan sukkahousuja, mutta ilman niitä on jotenkin alaston olo. Yritin kyllä viettää aamupäivän 2ndhand-pitsimekkoni kanssa ja “syksyistää” sitä beigen ja ruskean sävyisillä asusteilla, mutta olo oli silti jotenkin kesäinen. Tykkään kyllä tästä asusta, itse asiassa todella paljon.

Rakastan tätä vuodenaikaa ihan yli kaiken ja odotan kauhulla, koska tämä ihana alkusyksy on ohi. Yleensä tämä vaihe, kun on lämmin, ilmassa tuoksuu syksy ja ensimmäiset lehdet putoavat, kestää vain muutaman viikon. Sen jälkeen tulee hyytävä tuuli, yleinen pimeys ja liukkaat, mätänevät lehdet kaduilla.

Fiilistelin aamupäivän sisällä viherkasvien kanssa ennen kuin vein bootsini tutustumaan Töölön katuihin. Olohuoneessa kasveja alkaa olla niin paljon, että toin yhden isoimmista makuuhuoneeseen. Tekisi mieli täyttää koko ikkunalauta kasveilla, mutta olisi jo vähän epäkäytännöllistä, sillä käytämme makuuhuoneen ikkunalautaa yöpöytänä.

Asuni nahkaiset nilkkurit* on saatu Vamos-kenkäkaupalta. Noora aina kehuu Vamos-kenkiä, mutta  pääsin kokeilemaan laatua itse vasta nyt. Parasta on, että nämä bootsit ovat nahkaa myös sisältä! Jos kenkäkaapista puuttuu syksyinen kenkäpari korkea – tai matalavartisia bootseja koroilla tai ilman, lenkkareita, tennareita tai nilkkureita, kurkkaa 30% alennuskoodi Vamos-kenkäkauppaan Instagramistani. Koodi on voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN sunnuntaina ja se käy normaalihintaisiin kenkiin.

Nyt omenamehua puristamaan. Jäin kerrasta koukkuun tänäkin vuonna! :)

*kaupallinen linkki