Tämä oli se “kaunis” näky, joka odotti pomoani, kun törmäsimme Pasilan tunnelissa matkalla Hartwall Arenalle. Ilman sitä törmäämistä ei olisi Veeran ja minun huikeaa yhteiskuvaa, joten en kadu mitään. Veera ilmestyi luokseni ja näytti upean haalarinsa, jolloin minä kaivoin vaatekaapista KappAhlilta saamani bleiserin.

Mutta ei siinä vielä kaikki! Muutama päivä bleiserin saamisen jälkeen kävelin KappAhl-myymälän ohi, kun näin ikkunassa jotakin. Jumaleissön! Housut samasta kankaasta ja myymälässä oli vielä tarjous housuista eli sain niistä 25% alennuksen. Nyt omistan sitten naisellisen puvun, jota ei tosin valitettavasti voi pitää kiinni, sillä olen niin lyhyt, että bleiserin nappi ja muotolaskokset ovat jotenkin ihan väärässä kohdassa. Ei tosin haittaa, sillä kuulun ihmisiin, jotka eivät tykkää pitää takkia kiinni.

bleiseri (KappAhl (saatu)

housut – KappAhl

korvikset – Mine Güngör (saatu)

toppi – H&M

kengät – H&M (premium quality) 

Tapahtuma, johon Veeran kanssa olimme menossa, oli työpaikkani Zadaan ja huikean StarSquadin järjestämä Antti Tuiskun keikka aitioetkoilla. Etkot olivatkin kiva ja keikka hyvä, mutta rehellisesti sanoen jatkoilla sitä vasta kaikenlaista tapahtuikin. Ystävieni järkytykseksi en toteuttanut uhkaustani lähteä keikan jälkeen kotiin nukkumaan, vaan palasimme yökyläläiseni kanssa tukikohtaamme Töölössä vasta 6:30.

Tutustuin illan aikana moneen hyvään tyyppiin, joista mm. Charlottan ja Martan kanssa ehdimme jutella vähän enemmänkin, ja meillä on todella kiva porukka kasassa. Jo se, että minut näkee tanssilattialla, kertoo aika paljon. Suostuin sinne tosin vasta suunnilleen puoli tuntia ennen pilkkua. Skohanissa pilkku tuli todella myöhään eli suostuttelua kesti useamman tunnin ajan.

 

Huvittelu ei lopu tähän, sillä huomenna on suuresti odottamani PING Helsinki -tapahtuma ja huipputyyppejä tulee olemaan ihan joka puolella. Viikko on muutenkin kiva, sillä torstaina on vapaapäivä ja perjantaina etäpäivä. Viime viikkojen stressin jälkeen tällainen irtiotto tuntui todella tarpeelliselta. Veera tulee meille tänäänkin yöksi prinsessakammioon, joten hauskanpito alkaa ihan pian. En malta odottaa! :)