Kertoo ehkä jotakin tilastani, että yritin äsken tulla blogiini kolmesti kirjoittamalla selaimeen muutto.fi sen sijaan, että olisin kirjoittanut blogini osoitteen moumou.fi. Muuttohärdelli alkoi huonekalujen roudaamisella torstaina, jatkui maanisella pakkaamisella perjantaina, huipentui Niemen poikien kantourakkaan lauantaina ja melkein taputeltiin hautaan raahaamalla unohtuneita juttuja uudelle asunnolle vielä sunnuntainakin.

Maanantaina kävin päästämässä Freskan blogin kautta tarjoaman siivoojan hoitamaan loppusiivouksen, johon kuuluu  suureksi ilokseni myös jääkaapin ja uunin puhdistus. En ole koskaan hankkinut loppusiivousta minkään yrityksen kautta, mutta koska meille osui viikonloppuna “lottovoitto” silmä- ja korvatulehduksen muodossa, tämä tuli todellakin tarpeeseen. Olen aivan loppu.

Kohta tulee vielä SPR:n Kontti-pakettiauto hakemaan pari lipastoa, yhden pöydän, lastenrattaat ja muita huonekaluja sekä leluja niitä tarvitseville, ja pian muutto alkaa olla oikeasti ohi. Enää pitäisi purkaa loput laatikot ja jätesäkit paikoilleen. Tuntui hyvältä heittää, antaa ja myydä niin paljon tavaraa pois.

Uusi koti on ihana. Näitkin siitä ehkä jo vilahduksia Instagramissani. Varsinkin prinsessakammio parvineen tuntui herättävän ihastusta. En ihmettele, niin se herättää minussakin. Hyvästit vanhalle kodille jätettiin hyvässä hengessä. Niemi ei muuten sponsoroinut muutto mitenkään, mutta kovasti se valtaa blogitilaa kuvissa kirkkaanpunaisilla laatikoillaan. Ovela taktiikka kehitellä noin tunnistettavat laatikot.

Nyt, kun muutto on ohi, voidaan taas keskittyä normaaleihin asioihin blogissa! :)