Se muutto. Se kyllä sekoittaa tätä pukeutumispakkaa. Kapselipukeutuminen on sujunut hyvin tähän asti, mutta nyt, kun pitäisi lopullisesti luopua osasta vaatteita ja “alentaa” osa reserviin, viivyttelen. Harmittaa aloittaa järjestelyprojekti tosissaan, kun edessä on muutto. Miksi keksisin säilytysjärjestelmän vanhaan asuntoon, kun se tulee menemään uudessa aivan eri tavalla?

Siksi ajattelin, että testailen tammikuun ajan, mitkä vaatteet tuntuvat hyviltä käytössä ja mistä taas löytyy selkeästi jotakin vikaa. Otan kaksi samantyylistä vaatetta ja jätän itselleni vain toisen. Tämän nykyisen kapselin punainen takki esimerkiksi on aivan ihana, mutta pituudeltaan sellainen, etten käytä sitä koskaan. Se ja valkoinen paitapusero ovat tämän hetkisen kapselini vähiten käytetyt vaatteet. Samoin punainen toppis, joka on ollut liian kylmä Helsingin joulukuuhun.

Harmaata trikoomekkoa taas olen käyttänyt yllättävän paljon, joskus se on ollut jopa “hameena” jouluneuleen kanssa.  Kengistä olen käyttänyt kaikkia suunnilleen yhtä paljon, mutta olen kaivannut kunnon talvikenkiä käydessäni maalla. Crocsit (jotka pitäisi korjata) tai Arctipsit on pakko ottaa käyttään heti tammikuun alusta. Kaikki joulukuun kapselit elementit näet halutessasi tästä postauksesta.

t-paita – H&M

housut – Katri Niskanen

neule – Odd Molly (saatu)

kengät – H&M

Tuntuu ihan kivalta pitää välikuukausi, mutta mietityttää tietysti, palaavatko pukeutumiskriisit, kun valinnanvaraa on taas rajattomasti, vai pukeudunko tämän postauksen vaatteisiin joka toinen päivä jatkossakin. Toisaalta muuton yhteydessä on hyvä luopua vaatteista, joten ehkä se tuleekin sujumaan odotettua helpommin. Vaikeimpia tulevat olemaan kesävaatteet, kun en jotenkin osaa nyt ajatella sen vuodenajan mukaisesti. Kun nyt saisi kevään, syksyn ja talven hallintaan, se olisi jo hyvä alku.

Yksi pikkutehtävä, jota olen tässä sivussa toteuttanut, on verkkokauppojen uutiskirjeiden peruminen. Huomaan tarttuvani usein aletarjoukseen juuri uutiskirjeestä, joten minimoin houkutukset peruuttamalla ne. Jos tahdon ostaa jotakin, voin googlata alennuskoodin tai tarjouksen. En tarvitse niitä sähköpostiini. Suosittelen testaamaan, jos tuntuu, että shoppailu karkaa käsistä kuten näin alkuvuoden aleissa saattaa helposti käydä! :)