Kävin pienenä seurakunnan kerhossa ja lapsikuorossa. Seurakuntatalo, joka seisoo keltaisena Kylmäkosken keskustassa, on minulle todella tuttu paikka. Tällä joululomalla vein poikani laskemaan mäkeä tuttuun pikkurinteeseen, jota itsekin olen kiivennyt ylös ja laskenut alas lukemattomia kertoja. Varustauduin mäenlaskuun miehen siskolta saadulla joulukahvilla, jota olen onnessani litkinyt läpi pyhien.

Perheemme pieni hurjapää ei pelännyt yhtään hurjaa laskua, vaikka lopussa laskimme puolikkaan mäen sijaan ihan kokonaisenkin rinteen alas. Jäinen rinne oli liukas kuin mikä. Pulkka lensi ilmassa ja poika samoin, mutta häntä touhu vain nauratti. Äitinsä poika, kun haaveilee aina vaan kovemmasta vauhdista ja isommasta hyppyristä, vaikka vanhempia hirvittää.

haalari* – Mini Rodini

toppahanskat* – Reima (heijastinmateriaalia, ihan parhaat!)

kypärämyssy – Molo

kengät* – Sorel (puoleen hintaan)

Voin miten kiva ulkoiluhetki meillä olikaan! Mäkeä sai kerrankin laskea ihan rauhassa, kun muut ihmiset olivat sisällä viettämässä joulua. Mutta niin ne hehkuttamani toppahanskat! Lupasin, ettei lapsiperhesisältö tule valtaamaan koko blogia, mutta aina, kun tulee mieleen, jaan suosituksia ja kokemuksia aiheesta. Näiden nerokkaiden toppahanskojen melkein koko pinta-ala heijastinkangasta sekä lisäksi niissä likaa ja vettä hylkivä pinta. Ihastuin heti.

Hanskat ovat napakymppi – paitsi että muutama tunti(!) siitä, kun tilasin hanskat, ne tulivat kanta-asiakastarjoukseen isolla alennuksella. Kiitos vaan! :D

(*kaupallinen linkki)