Rentouttavaa kolmatta adventtia! Nyt on aika heräillä rauhallisesti, loikoilla hetki ja aloittaa sitten päivä ihan omaan tahtiin. Arvon siis jokaisena neljänä adventtisunnuntaina palkintopaketin, jotta arvonnat eivät tuki blogia kokonaan kuten perinteisen blogijoulukalenterin kanssa helposti käy. Muutenkin näin ennen joulua tahdon pitää blogissa hieman rauhallisemman postaustahdin.

Palkintopaketeissa tulee olemaan tuotteita suosikkimerkeiltäni, ja tämän kolmannen adventin teemana on rauhallinen aamu. Pukinkonttiin nämä palkinnot eivät enää ehdi, sillä osallistumisaika on viikon, mutta jos Joulupukki unohtaa tuoda toivelistalta kivoimmat jutut, nämä lohduttavat.

Kun ajattelen rauhallista aamua, ajattelen vaaleaa huonetta ja pehmeitä, puhtaita lakanoita. Ajattelen pehmeää valoa ja pieniä varpaita kainalossani, sillä siellä ne yleensä ovat. Pentu on turvassa äitikarhussa kiinni. Samaa tunnelmaa on Finlayson-brändin Kirsu-pussilakanasetissä. Tätä myydään myös värikkäänä versiona, mutta ihastuin tähän vaaleaan kaikista eniten.

On ihana, kun ei tarvitse herätä aikaisin töihin, vaan voi loikoilla rauhassa ja miettiä, miten sunnuntainsa käyttäisi. Minulla on tänään edessä matka Tallinnaan, josta aion ottaa kaiken irti, mutta vielä ei ole lähdön aika. Ensin löhötään ja nautitaan  suukottelevista jääkarhuista ja pehmeän puuvillan tunnusta paljasta ihoa vasten. Mutta mitä sitten tehdään, kun on aika herätä ja hylätä pehmoinen Finlayson-pesä?

Päivä alkaa tietysti hammaspesulla. Tiedän, että nostit nyt kulmiasi, sillä saatoit odottaa höpinää aamukahvista. Sen vuoro on kuitenkin vasta ensi viikolla. Tällä viikolla keskitytään kauneimpaan näkemääni hammasharjaan, joka on vieläpä luottomerkkini Oral-B:n. Poikani vaihtoi tavallisesta harjasta sähköversioon jo reilu 1.5-vuotiaana, ja minä ja mieheni jaamme edelleen yhteisen harjan, joka on vanhempaa mallia. Koko perhe käyttää Oral-B -sähköhammasharjoja uskollisesti eikä harkitse merkin vaihtoa.

Tämä uusi Genius Rose Gold -sähköhammasharja häikäisee paitsi sävyllään myös ominaisuuksillaan. Rakastan näitä uusia harjoja, jotka kiukuttelevat heti, jos yrittää aamuäreänä harjata hampaitaan liian kovaa. Oma ongelmani on ollut se, etten malttaisi harjata suositeltua kahta minuuttia, joten apuna toimiva ajastinominaisuus on hyvä motivaattori, kun aikaa ei tarvitse arvioida itse.

Voittaaksesi yllä olevan kuvan palkintopaketin, kommentoi tätä postausta. Paketti sisältää siis sekä vaaleanharmaan Finlayson-merkin Kirsu-pussilakanasetin yhdelle että Oral-B -merkin ruusukullansävyisen sähköhammasharjan. Osallistumisaikaa on jälleen vajaa viikko eli lauantaihin 23.12. kello 11:00 asti. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! :)