AAMU. Jouluihminen pesee hampaansa kanelinmakuisella hammastahnalla, jotta suussa maistuu joulu heti aamusta. Hampaita harjatessaan hän ihailee pieniä, jouluisia esineitä ympäri kotiaan. Olohuoneen seinän kollaasia hän muokkaa päivittäin eri kuvilla. Hän miettii, mitä pukisi ylleen, mutta päätyy aina lopulta pukeutumaan jouluneuleeseensa. Kuvien tyypin neule on saatu Lidliltä, mutta mm. H&M ja Asos myyvät myös hyviä.

AAMUPÄIVÄ. Ups, aamiainen melkein unohtui! Riisipuuro päärynä-kinuskimarmeladilla sopii hyvin. Suolainen puuro ja makea “hillosilmä” täydentävät toisiaan. Puuron kanssa maistuu latte, jonka maitovaahdon päälle on ripoteltu hieman piparkakkumaustetta. Aamiaispöydässä jouluihminen selailee eri yritysten joulukuvastoja miettien, mitä vielä puuttuu. Hän stressaa hieman vuoden joululahjapaperiteemasta, mutta hyvällä tavalla.

PÄIVÄ. Korvakuulokkeissa soivat joululaulut. Korviin tulvii sekaisin vanhoja klassikkokappaleita ja uusia joulurallatuksia. Varsinkin Sian joulubiisit ovat uusista lähellä tämän jouluihmisen sydäntä. Tämän tyypin joulutuoksu on tietysti mausteinen, joten hänen mukanaan saapuu aina toimistolle pala joulua. Ja tietysti jouluneule, jollaisen hän yrittää taivutella kollegansakin hankkimaan.

ILTAPÄIVÄ. Töissä jouluihminen kuuntelee lisää joululauluja ja miettii joulusisältöä työpaikkansa some-tileille. Hänellä on töissä teejoulukalenteri, mutta sitä avatessaan hän muistaa, että unohti aamulla avata kotona olevan jättimäisen kosmetiikkajoulukaleterin. Lounaalla jouluihminen etsii paikan, jossa tarjoillaan jouluruokaa, koska vielä siihen ei kyllästy.

ILTA. Jouluihminen nauttii pimeästä ja sytyttää joulukuusen valot, jotka hän jossakin välissä ripustaa, kunhan kirjoittaa ensin valmiiksi lahjalistan, ompelee joulupöytäliinan ja etsii täytteet jälkikasvun joulukalenteriin. Illalla hän pötköttelee sen kaikista rakkaimman kainalossa ja suunnittelee samalla onnellisena, mitä jouluaattona tehdään. Voi jouluihminen, miten sekaisin oletkaan!

JOULUPUSUJA MUILLE JOULUIHMISILLE! ♥