Huomenta! Joko ehdit keittää aamukahvit? Minä ehdin, sillä kotona on nyt epätavallisen rauhallista. Olen ollut monta päivää pojan kanssa kaksin, koska mieheni on työmatkalla. Hauska huomata, miten kaikki sujuu eri tavalla kaksin, kun pojan ei tarvitse taistella minun huomiostani tai mieheni huomiosta. Meillä pussaillaan joskus salaa ihan vaan siksi, ettei pieni ninja hyökkää väliimme erottamaan meitä.

Arvatkaa muuten mikä on noloa? Yrjötauti vei sen verran turvotusta pois, että vatsani suorastaan litistyi. Kaivoin heti shortsit ja lyhyen paidan kapselikaapistani ylleni. Tunnustan! Nyt tilanne on taas normalisoitunut, kun tahattomat nestedieetin jälkeen vedin sushiöverit suolanhimoissani. Että röyh vaan ja turvaneule kehiin. Toimistollakin tuli jo kuittia, että asun vaaleanpunaisen neuleeni sisällä.

Olen kuluneen viikon aikana osallistunut innoissani ilmaiskurssille, josta tässä postauksessa jo meuhkasin. Tein ensimmäisen tehtävän minuutissa(!), koska olin niin innoissani. En halua spoilata workshopin sisältöä liikaa, mutta voin paljastaa, että epäilykseni kaikkosivat jo ensimmäisessä tehtävässä. Ajattelin, ettei bloggaaja sovi samaan muottiin muiden kurssilaisten kanssa, koska kun kuvaa itseään, vaatii vaatekaapiltaan samalla loputonta muuntautumiskykyä. Minun ajatuksissani siis.

Kun tuli aika jaotella vaatteet niiden käyttöpaikkojen ja -tilanteiden mukaan, ymmärsin heti, että näissä tehtävissä voin huomioda blogityöni, sillä kapselivaatekaappi on todellakin minun orjani enkä minä sen. Merkkasin esimerkiksi TYÖ-kohtaan vaatteiden tuntomerkeiksi “trendikkäät, hauskat, mukavat”, koska työskentelen rennossa startup-ympäritössä. Eikö tämä asu mene juuri siihen kategoriaan?

paita – H&M

laukku – Olympus (saatu)

shortsit – Sonia Rykiel pour H&M

myssy – Myssyfarmi (saatu)

saappaat – vintage      

Ei ehkä jäänyt epäselväksi, että tykästyin maksuttomaan workshoppiin kovasti, ja sovimmekin workshopin järjestäjän kanssa, että pääsen yhteistyössä Caps Lookin kanssa 27.11. eli suunnilleen viikon päästä alkavalle, laajemmalle vaatekaappikurssille maksutta. Luvassa on paljon tehtäviä, vaatehuoltoa, talvikapselin kokoamista, rahansäästöniksejä, vertaistukiryhmä ja tutustuminen omaan tyyliin. Myös vaatekaapin siivoaminen ja pakkaaminen matkaa varten käsitellään kurssilla. Niin ja jopa yksilöllistä opastusta on luvassa, mitä odotan erityisesti.

Tuo workshop oli vähän kuin sinkku joltakin bändiltä ja nyt himoitsen koko levyllistä biisejä kuunneltavakseni. Jos kurssi kiinnostaa, koodilla “kapseli” sen hinnasta saa kympin pois 24.11. asti! Kurssin voi ostaa ja alennuksen saada tämän kaupallisen linkin kautta. Jos on tehnyt kurssin tehtävät eikä silti huomaa arjessaan positiivista muutosta kurssin loppuun mennessä, saa rahansa takaisin.

Nyt tuntuu, että tarvitsen “detoxin” kaupallisista jutuista blogissa, joten ensi viikolla postailen enemmän niin sanotusti kevyempää sisältöä. Jotenkin nuo tuotesuositukset, kaupalliset yhteistyöt ja tapahtumaraportaasit kasaantuvat turhan tiheään, vaikka jonossa on kaikenlaista muutakin kivaa ja arkista.

Mutta hei, nauttikaahan sunnuntaista! Niin ja postaustoiveita saa jättää (ja vanhoista toiveista saa muistutella), jos on jotakin mielessä! :)