KYLLÄ, MULLA ON BOOTCUTIT! Jos joku kysyy, ostin nämä farkut Nadjan takia. Instagramissa oli kuva, josta päädyin selaamaan nettikauppaa ja mietin, että nyt kolahtaa. Tätä mallia käytin blogini alkuaikoina ja tämä malli taitaa olla se kaikista omin takamukselleni vielä vuosienkin jälkeen. Harmittaahan se vähän, etteivät kengät pääse niin hyvin oikeuksiinsa kuin pillifarkkujen kanssa, mutta muuten näissä on hyvä olla.

Farkut on siis Ellokselta tilatut ja klassista Bootcut-mallia*. Elloksella on melkein aina voimassa kuponkikoodi, jota sivusto tyrkyttää, ja sillä saa joskus jopa 40 prosenttia hinnasta pois. En muista, olenko koskaan ostanut mitään Ellokselta täyteen hintaan. En varmaankaan, sillä siinä ei olisi mitään järkeä tarjoushaukan mielestä. Kannattaa muuten tsekata Elloksen uusi Iconic Essentials -kampanja*, siellä on paljon klassikkovaatteita nerokkailla leikkauksilla.

toppi – H&M

nahkatakki* – Vero Moda

farkut* – Ellos

kengät – 2nd hand (Zadaa)

Toinen uusi juttu on keltainen mokkanahkatakki*. Muutama viikko sitten alkoi kaikki vaaleanpunainen ja pinkki tökkiä ihan tosissaan. Koko Instagram-feedini oli täynnä valkoista ja vaaleanpunaista, joten syntyi vastareaktio. Taidan olla tunnettu niistä niin hyvässä kuin pahassakin. Aloin ihailla tummia ja täyteläisiä värejä. Keltaista. Niistä on minun syksyni tehty. Tämä takki on nimipäivälahjani ja silläkin tavalla aivan erityinen vaatekappale.

 

Töihinpaluuni alkoi aikamoisella rysäyksellä. Tämä ei ollut yllätys, sillä minua kosiskeltiin töihin jo kuukausia sitten, mutta pystyin tekemään vain friikkuna satunnaisia avustuksia. Nyt muutaman kuukauden sisällä on kuitenkin tulossa vaikka mitä lanseerausta ja kampanjaa, joten tekemistä riittää. Pääni on ihan täynnä infoa, mutta onneksi ala on sen verran kiinnostava, ettei tule ähkyä.

Iloista maanantaita! Me tästä lähdetään taaperon kanssa hammaslääkäriin. :)

 

(*kaupallinen linkki)