Se on nyt! Se syksy, kun voi kävellä trenssi auki kaduilla ja antaa auringon helliä kasvojaan. Nyt on nautittava, sillä ensi viikolla voidaan olla jo loskan ja mätien lehtien keskellä pimeydessä. Jos jotakin olen oppinut, niin sen, että syksy viuhahtaa ohitseni aina liian nopeasti. Paitsi sinä yhtenä vuonna Jyväskylässä, kun syksy kesti elokuusta jouluun.

XL-kokoinen Märkö-college sai sen verran kannatusta, että ostin itsellekin jättipaidan. Mörko oli lainassa mieheltäni, ANATUDE on yksin minun. Tai siis tottakai tätä saa lainata, mutta epäilenpä, kelpaako tämä miehelleni. Joskus hän yllättää.

Tällä viikolla on tehty päätöksiä. Tarratapetti kiinnitetään seinään. Leivänsyöntiä on taas vähennettävä. Kahvakuulaan on tartuttava useammin. Ensimmäisen treenin jälkeen olin hellänä neljä päivää, että tarpeeseen tulee. Lenkkeilty on niin paljon, että tekisi mieli käydä hölkkäämässä Pirkan hölkkä, mutta lihaskunto on jäänyt unohduksiin.

Päätin myös etsiä uusia lounaspaikkoja. Ensimmäisenä vastaan tuli Pupu, jolla on peräti kaksi toimipistettä aivan toimistomme lähellä. Uusimmassa salaatti-ihastuksessani on paljon ihania elementtejä, joista chilikastike ei suinkaan ole turhin. Tänään pyysin sen tuplana WEEKEND-salaattiini ja toivoin kastiketta vielä ruiskuteltavan salaatin päällekin. Oli niin hyvää! Myös Foodora toimittaa Pupusta salaatteja, en minä siis työpäivänä lounasta syö kotini lattialla.

     

Uusi tukka aiheutti heti päänvaivaa, sillä sen ylläpito tulisi pelkillä Biozellin värinaamioilla kalliiksi, mutta kestoväri pakottaisi takaisin tyvikasvurumbaan. Tiedättehän, kun kampaaja suosittelee visiittiä kolmen viikon välein, mutta ette saa aikaiseksi yhtään mitään ja elätte kolme kuukatta pipo päässä jäätävän tyvikasvun kanssa. Että ei kiitos, umpikujassa ollaan.

Mitä päätöksiä sinä olet tehnyt viime aikoina? Entä onko Pupu tuttu ruokapaikka? :)