Ihanaa lauantaita! Olen ollut tänään koko päivän yksin kotona. Tai no, en ihan, mutta noin niin kuin teoriassa. Heti aamusta karkasin aamulenkille ystäväni kanssa, päivällä siivoilin rauhassa ja kohta lähden uuden blogiportaalin nimeltä Maitokahvimedia lanseerausjuhliin toiselle puolelle kaupunkia. Asusta ei ole vielä tietoakaan, mutta enköhän ehdi kokea jonkinlaisen valaistumisen sen tiimoilta. Avaan vaikka tuon mustan siiderin jääkaapista ja suljen silmäni hetkeksi.

Tämä asu sen sijaan on keskiviikolta. Vaiko sittenkin torstailta? Kesä on tehnyt sen, etten ole aivan kärryillä viikonpäivistä tai aina edes kuukausista. Kesä on kulunut erilaisissa liehukkeissa kulkien. Välillä niitä on ollut ihan tuplanakin. Liehuvissa topeissa, mekoissa tai neuletakeissa on jotakin kepeää, jos ei kuitenkaan tahdo kulkea kaupungilla puolialasti.

Nuo hippimekon kokonaiseksi asuksi muuttaneet aurinkolasit ovat aivan mahtavat! Uskoisitko, että ne ovat samat kuin näissä kuvissa? Niistä saa koristereunat irti, jolloin mudansävyiset lasit sopivat erilaisiin tyyleihin paremmin. Jotenkin tuntuu, että olen huono asustamaan, joten jo se, että on aurinkolasit joko päässä tai kaula-aukossa, tekee tyylistä kokonaisemman. Jos muita neuvotaan jättämään viimeksi keksitty asuste asusta pois, minua voisi neuvoa aina lisäämään vielä yhden asian.

mekko – Odd Molly

rannekorut – Littlebit Design (saatu)

farkkutakki – Odd Molly

huulikiilto – Essence (saatu)

aurinkolasit- Jimmy Choo (saatu Instrumentariumilta)

kengät – Marc by Marc Jacobs

Mutta nyt alkaa juhlatyylini olla valmis. Olen kirjoittanut aina muutaman rivin ankaran sovittelun lomassa. Löysin vaatekaapistani valkoisen mekon, johon nappaan vielä ennen lähtöä (luultavasti liian vähän) asusteita. Tällaisella helteellä korkkarit jäävät tosin vain haaveeksi, valitettavasti. En tiedä, pitäisikö ostaa kesäksi suosikkikengät kokoa isompina. Kesäisin jalkani ovat 38-kokoiset, talvella taas 37. Olisipa todella kestävää kulutusta ostaa kaikki kengät tuplana. Ette sitten saaneet tätä vinkkiä minulta.

Nyt Maitokahvimedia kutsuu jo, kuulen kofeiinin kuplivan korkeavartisissa laseissa! :D