Nihau, nhau, nhoov, anyhow. Hotellillemme ehti Berliinin matkan aikana muodostua monta lempinimeä. Nhow Berlin oli mieletön hotellivalinta Essencen kutsuvierasjuhlien vieraille. Ihailimme kuvia jo ennen matkaa, paikan päällä yllätys oli melkoinen, kun odotuksemme ylittyivät vielä. Olisin voinut jäädä hotellin aulaan nukkumaan telttaan, niin hieno se oli. Heti aluksi päätimme, että syömme jonakin iltana hotellimme ravintolassa, joka houkutteli sisustuksellaan meitä kuin siirappi kärpäsiä.

Kirjauduttuamme sisään näimme huoneemme. Noora ja minä tiesimme kyllä, että hotellin teemaväri on vaaleanpunainen, mutta huoneemme oli kuin yksisarvisten pesä! Sänky, puhelin, tapetit, lattia ja kaikki oli värikoodattua. Tuijotimme huonettamme suu auki ja aloimme sitten räpsiä kuvia. Päätin, etten päivitä Insta Storyyn matkalta mitään, vaan kokosin fiilikset kolmelle matkapäiväkirjavideolle. Katsoithan ne jo?

Hotellimme nhow tarjoili aamiaisen ravintolassaan. Arvasitko jo, että sekin oli vaaleanpunainen? Sitä et ehkä arvannut, että siellä oli koristeina kaikenlaista kitarasta jättikokoisiin kumiankkoihin. Eivätkä vain koristeet olleet upeita, vaan ruokakin oli. Raikkaan hedelmäkattauksen lisäksi tarjolla oli myös leipiä ja leivonnaisia sekä lämpimiä ruokia. Kyllä, myös currywurstia. Itsepuristettuja mehuja oli kuutta eri lajia, ja kahvi oli oikeasti hyvää. Sellaista suomalaiseen makuun sopivaa. Maustamatonta jogurttia söin hunajakennon palasilla maustettuna, sitä tulee välillä ikävä.

Kokonaisuutena nhow Berlin oli napakymppi. Sen vieressä, aivan minuutin kävelymatkan päässä oli East Side Gallery eli pätkä Berliinin muuria. Jos siis vapaa-aikaa olisi ollut vielä vähemmän, vaikka vain kymmenen minuuttia, olisimme nähneet edes sen reissullamme. Jos täytyisi valita Instagram-kelpoisin hotelli, jossa olen koskaan ollut, tämä veisi kyllä ihan heittämällä voiton siinä kisassa! :)

(neuletakki saatu Odd Mollylta)