Terkkuja maalta! Täällä voikukat kukkivat ja rusketus syvenee, mutta lähirannan laituria ei vaan vieläkään kiinnitetä paikalleen meidän mummojen suureksi harmiksi. Kimalaisen pörinä kaikuu koko ajan jostakin läheltä, pienet söpöliinit tuntuvat kovin kesäiseltä seuralta. On tuossa seurana yksi pieni mieskin, joka kantaa kiviä viereeni, kun taas isompi mies keskittyy grillaamaan. Minä naputtelen vanhempieni luona terassin portailla postausta, kun kerrankin on hetki aikaa. Grilliin on menossa vaikka mitä herkkuja paistumaan, mutta jälkiruoan unohdimme kokonaan. Ehkä jääkaappikylmä vesimeloni on ihan hyvä valinta raskaan iltaruoan jälkeen.

 

Huomaan välillä unohtavani, miten helpot nämä lyhyet hiukset ovat. Pidin aamulenkillä hiuksiani tiukalla ponnarilla muutaman tunnin ja mietin, että nyt niitä ei voi avata, kun hiuksissa on niin paha painauma. Ja mitä vielä! Hiukseni ovat nykyään niin hyväkuntoiset, ettei niihin jää mitään painaumia juuri koskaan. Avasin siis hiukset ja vedin kammalla jakauksen. Ei olisi onnistunut hamppupehkoni kanssa aikanaan. Otin maalle myös kesälaukkuni mukaan. Rakastan sen värikästä hihnaa, joka ei yhtään sovi itse laukun kanssa yhteen, mutta toisaalta sopii. Jotenkin musta mekko vaatii kaverikseen vähän väriä.

Musta maksimekko on ollut hyvä ostos, käytän sen varmaankin puhki tänä kesänä. Pehmoinen viskoosi on ihana materiaali. Se on viileä ja sen verran raskas, ettei mekko leiju typerästi tuulen mukana. Mikähän siinä muuten on, etten osaa kirjoittaa postauksiin kuin ajatuksia kuvien asusta? Suunnittelin kirjoittavani lähestyvästä kesälomasta, mökkisuunnitelmista ja vaikka mistä, mutta kirjoitan taas maksimekosta. Olen melkein jo niiden asiantuntija enkä uskaltaisi laskea, montako kertaa olen ne blogihistoriani aikana maininnut.

 

mekko – H&M

koru – ByPinja (saatu)

laukku – have2have

aurinkolasit – Karl Lagerfeld (saatu)

kengät – MARC by Marc Jacobs

Valehtelin muuten äsken siitä jälkiruoasta. Tai siis sen puutteesta.  Eteeni kannettiin juuri mitä herkullisin kuramössöstä tehty piirakka, joka on koristeltu hienoin kivin ja katkotuin voikukin. Se on kuulemma tehty äidille. Harmi, etteivät muut pääse näköjään tänään herkuttelemaan jälkiruoalla! :D