Viikon paras täydennys tehtiin Weecos-kauppapaikkaan, sillä nyt niitä haluttuja Uhana Design -merkin Pisarakorviksia* saa taas. Viimeksi, kun linkitin ne, korvikset loppuivat heti. Korviksia täydennettiin myyntiin ainakin punaisen ja vihreän eri sävyissä, minä ostin aikanaan omani tamperelaisyritykseltä keltaisina. Pahoittelen vanhaa kuvaa, sillä korvikset ovat tällä hetkellä eri kaupungissa kuin minä.

Viikon paras keksintö on aurinkovoide, joka on pakattu “dödöpurkkiin”. Sain NIVEAlta itselleni voiteen suojakertoimella 30 ja ipanalle 50-kertoimella. Rullailin lauantaina olkapääni tunnin välein ja vaikka seisoin neljä tuntia suorassa auringonpaisteessa, en silti palanut. Kaksi ihmistä kommentoi myös ihan spontaanisti, miten hyvältä tuoksuin laitettuani voidetta. Lupauksensa mukaan voide ei tahrannut vaatteitani.

Viikon paras himotus koskee Odd Mollyn syysmalliston takkia, jonka näin merkin showroomilla pressipäivien yhteydessä. Joka syksy haluan värjätä hiukseni punaisiksi ja punapäiden paras ystävä on tietysti smaragdinvihreä väri. Tämä takki olisi aivan täydellinen jollekin punapäälle ja arvatkaa vaan, mietinkö nyt kannattaako värjätä hiukset, kun on juuri kasvattanut oman hiusvärinsä. Kannattaako?

Viikon paras lusmuilu liittyy uuteen kalenteriini. Sellaiseen tyhjään, jonka saa itse täyttää ja koristella tarroilla sekä teipeillä. Mutta kun minä en saa aikaiseksi! Tilasin paketin itselleni jo jouluna, mutta olen vasta avannut sen. Selailin tyhjää kirjaa ja mietin, mistä aloittaisin, mutta rima on liian korkealla. Jotenkin pelkään, etten osaakaan tehdä tarpeeksi hienoa kalenteria, joten en ole tehnyt sitä lainkaan. Miten voi ihmistä pelottaa joku kalenteri! APUA! :D

(*kaupallinen linkki)