Mietin, miten pitäisi ostaa ihana hapsulaukku. Mieluiten tietysti aitonahkainen, jotta se vanhenee kauniisti. Tummanruskea olisi klassikko, mutta jotenkin vaalea pyöri mielessäni. En onneksi ehtinyt kauppaan asti, kun laukkukaapista vyöryi syliini mokkalaukku. Sen “väärä” puoli on värjääntynyt siniseksi, koska käytin laukkua paljon farkkujen kanssa, mutta muuten laukku on ihan justiinsa. Sellainen kivasti ikääntynyt, vaikka ei mitään kovin vanhaa vuosikertaa ollutkaan.

mekko – H&M

takki – Vero Moda

aurinkolasit – Ray-Ban (miehen, lainassa)

koru – ByPinja (saatu)

laukku – H&M

Sama juttu oli mokkatakin kanssa. Sellainen oli pakko saada, mutta olin unohtanut tämän vaaleanpunaisen takin, joka ei mahtunut päälleni muutamaan vuoteen(!), koska lisäännyin ja imetin. Onneksi kävin takkikaapin läpi etsiessäni myytävää kirpputorille ja bang – siinä se oli. Ihan täydellinen rotsi tällaiselle kaudelle, kun vaaleanpunainen on värien kunigas. Aivan hyvin voi pukea vaaleanpunaisen mekon ja vaaleanpunaisen takin samaan aikaan. Kengät olivat viininpunaiset, mutta niitä ei päästetty kuviin asti.

Psst! Jos mietit, mikä tuo kullanvärinen hely takkini kauluksessa on, lue tämä postaus. ♥