Karkkipäivä! Maybellinen blogitestiin lähettämä lahjapaketti paljasti pinkin silkkipaperin seasta värikkäitä Baby Lips -jättikyniä, joiden muotoilu eroaa runsaasti normaalisti huulivoidetuubista, joista olen tottunut Baby Lipsejä käyttämään. On näissä muitakin eroja perussarjaan kuin vain ulkomuoto, sillä Color Balm Crayon -sarjan huulivärit antavat intesiivisemmän ja kiiltävämmän lopputuloksen. Ne ovat siis enemmän värejä kuin huulirasvoja, mutta lupaavatpa ne silti 12 tunnin kosteutusta huulille. Ei mikään huono diili.

Meikeillä voi “herkutella” hyvällä omatunnolla vaikka päivittäin, mutta sisäisesti karkkipäivä kannattaa viettää suosiolla vähän harvemmin, ettei jää koukkuun. Entäpä siis nuo kuvien kirpeät, mutta pehmeät Ässä VaahtiX -karkit? Ne ovat aivan ihania! Todellisia yllättäjiä, sillä en voi sietää normaaleja vaahtokarkkeja. Nuotiolla niistä saa liekitettyä ihan hyviä, mutta muuten en niistä pidä. Sain näitä uutuuksia pussillisen mukaani PING Helsingin tapahtumasta, jossa sai maistaa Fazerin uutuuksia. Limenmakuiset Dumletkin olivat hyviä, mutta eivät voittaneet näitä pieniä vaahtopaloja. Makuina löytyy vadelmaa, metsämansikkaa ja karviaismarjaa, mutta myös ihanaa ananasta.

Joko löysitte ja maistoitte näitä karkkiherkkuja? Entäpä onko uudet huulivärit jo kokeiltu? ♥