OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aloitetaan yöpaikkakokemus pettymyksen paljastamisella. Ensimmäinen asia, jonka pastellisävyisessä yöpaikassamme huomasin, oli kahvinkeitin. Sen vieressä oli paketillinen suodatinpusseja ja kuiva-aine kaapista löytyi peltipurkki, jonka päällä oli kahvimitta. Nostin purkin käteeni ja tunsin sen olevan täynnä. Mies kävi illalla kaupassa hakemassa ipanalle puurohiutaleita ja minulle kahvimaitoa. Aamulla auringon maalatessa huoneen lämpimällä hehkullaan asettelin kahvinkeittimeen suodatinpussin ja avasin peltirasian valmiina hengittämään keuhkoni täyteen tuttua tuoksua. Paitsi että purkki oli täynnä sokeria. Mitä tästä opimme? Älä oleta mitään, pessimisti ei pety.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villa Randala sijaitsi suunnilleen 800 metrin päästä Muumimaailmasta. Toisen blogini puolelta löytyy tarinaa siitä visiitistä, mutta totean vaan, että yöpaikkamme sijainti oli täydellinen. Naantalin ravintoloita pursuava rantakatu alkoi melkeinpä suoraan tämän vaaleanpunaisen unelman vierestä. Huoneistossamme oli ilmastointilaite, joten siellä oli viileä nukkua. Lisämaksusta olisi saanut varata saunavuoron käyttöönsä, mutta noin kuumana päivänä emme kokeneet sellaiselle tarvetta. Huoneen hintaan kuului pysäköinti huvilan viereen sekä ihan kelpo aamiainen puuroineen, leipineen ja jogurtteineen.

Sisäpihalla oli lapsille hiekkalaatikko, leluja ja vielä kaksi suloista pupua, joiden ruokkimiseen sai osallistua kahdesti päivässä niin halutessaan. Rehellisyyden nimissä suosittelen tätä yöpymispaikkaa kuitenkin kahdenkeskiselle lomalle rakkaan kanssa tai tukikohdaksi ystävyksille, sillä kaikesta huolimatta tunnelma oli jotenkin otollisempi aikuisten yöpymiselle kuin perhelomalle pienen lapsen kanssa. Taaperon kanssa sai koko pelätä huoneen koriste-esineitä, tauluja ja jopa vanhoja sähkökytkentöjä vähän liikaa. Tunnelmasta annan kuitenkin täyden kympin! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(mekko saatu Odd Mollylta)