iina_moukola_005

Nahkatakki, verkkatakki tai pilottitakki. Siinäpä tämän kevään suosikkitakkini! Uusin porukasta on tämä kukkakuvioitu verkkatakki, jonka sain syntymäpäivälahjaksi. Olin kuolannut tätä niin sanotusti ääneen ja avomies muisti haaveeni, joten nyt tämä suuren suosion saanut takki löytyy minunkin vaatekaapistani. Jotta asusta ei olisi tullut liian sporttista, puin takin kanssa farkut ja “yöpaitatopin” sekä korkkarit. Päivällä korkkareiden tilalla oli tennarit, mutta illan tapahtumiin vaihdoin jalkaani korot. Nämä farkut ovat siitä hassut, että nämä ovat girlfriend-mallia eli normaalisti käyttämiäni boyfriend-farkkuja yläosasta tiukemmat. Ehkä siksi on koko ajan sellainen olo, että on liian kireät farkut jalassa. Olen tottunut niihin ihaniin lököfarkkuihin vähän liikaa.

iina_moukola_011iina_moukola_010

toppi – Guess by Marciano

verkkatakki – Adidas

farkut – H&M

kengät – MMM for H&M

Tänään olisi vihdoinkin edessä kumiankkakisa Valkeakoskella. Olen ottanut tämän viikonlopun lepoaikana ja jättänyt juhlimisen väliin, mutta ankkaskabaa olen odottanut. Ei sillä, että tekisin jotakin pääpalkintona olevalla perämoottorilla, mutta voittaminen on ihanaa! Tavallaan kaipaan niitä bilevappujakin, mutta tiedostan, että sellaiseen touhuun ei ehkä pääse osallistumaan muutamaan vuoteen. Tärkeämpää kuin itsensä marinoiminen skumpassa on pienen miehenalun lapsuudenmuistojen luominen. Toivottavasti teillä oli mukava vappu! Ensi viikolla jatketaan blogijuttuja ainakin kahvinmakuisissa tunnelmissa. Myös lenkkijuttuja saattaa tulla, sillä ensi viikon ajan korvaan salitreenit lyhyillä juoksulenkeillä ja pidemmillä kävelylenkeillä. Ja läski palaa! ;)

iina_moukola_004

Psst! Jos postauksen raikas meikki ihastuttaa, yksinkertaiset ohjeet sen tekemiseen ja tuotetärpit löytää tästä eilisestä postauksesta! :)

(kuvat: Mari Lahti)